Ekonomija Vesti Zrenjanin

Nacionalna služba za zapošljavanje stopira neposredan rad sa strankama

nacionalna služba za zapošljavanje - nsz

Nacionalna služba za zapošljavanje je saopštila da počev od danas obustavlja neposredan rad sa strankama u svim organizacionim jedinicama. Ovakva odluka doneta je na osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja.

 

Kako je navedeno, neće se obavljati prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.

 

“Molimo sve poslodavce koji podnose zahtev za izdavanje ili produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje, u odeljku „dokumenti/dozvole za rad“. Takođe, molimo sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije – telefon, mejl i drugo”, navodi se u saopštenju.

 

Pročitajte još: Agencija za promet nekretnina „Gsigma“ uputila apel građanima

 

Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ i na ulaznim vratima svake filijale.

 

O svim promenama režima rada sa strankama, javnost će biti blagovremeno informisana.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM