• Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala javne pozive i konkurse

    U cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja, predviđenih programom rada za 2020, Nacionalna služba za zapošljavanje je raspisala javne pozive i konkurse za tekuću godinu.   Javni pozivi i konkursi objavljeni su danas na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.   Raspisani su, između ostalih, javni konkursi za javne radove i za realizaciju programa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala javne pozive i konkurse

    U cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja, predviđenih programom rada za 2020, Nacionalna služba za zapošljavanje je raspisala javne pozive i konkurse za tekuću godinu.

     

    Javni pozivi i konkursi objavljeni su danas na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Raspisani su, između ostalih, javni konkursi za javne radove i za realizaciju programa pripravnika za nezaposlena lica sa srednjom i sa visokom stručnom spremom. Raspisani su i javni pozivi za subvencije za samozapošljavanje i za zapošljavanje teže zapošljive kategorije stanovništva. Takođe, raspisan je i javni poziv za realizaciju programa stručne prakse.

     

    Pročitajte još: Restoran „Babatovo“ zapošljava, za radnike obezbeđen prevoz

     

    Informacije o novim javnim pozivima i konkursima svi zainteresovani mogu dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i preko Pozivnog centra NSZ. Broj telefona je 0800/300-301 i poziv iz fiksne telefonije je besplatan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin