Ekonomija Vesti Zrenjanin

Na sajmu ZrBizNet za svakog po nešto: predavanja, konferencije, konsultacije

Ovogodišnja privredna manifestacija ZrBizNet počinje u četvrtak 19. septembra, svečanim otvaranjem koje je predviđeno za 11 časova.

 

Već prvog dana manifestacije organizatori su pripremili bogat program, koji će se održavati u Hali Medison i Karađorđevom parku.

 

Iz programa prvog dana sajamske manifestacije izdvajamo konferenciju „Osnaživanje Banata kroz realnu potražnju“ koja počinje u 13 časova.

 

Ana Ognjenović i Igor Kuručev, od 13 do 15 časova u četvrtak 19. septembra, na štandu Unije poslodavaca Zrenjanina, razgovaraće sa zaintresovanim preduzetnicima. Oni će svojim znanjem i iskustvom pokušati da pomognu početnicima u biznisu. Ana Ognjenović je računovođa sa bogatim iskustvom a Igor Kuručev uspešno vodi konsalting agenciju.

 

Kako je u fokusu ovogodišnje sajamske manifestacije žensko preduzetništvo, i u četvrtak 19. i u petak 20. septembra, biće održavani paneli, čija tema su žene preduzetnice.
Iz programa predviđenog za petak 20. septembar izdvajamo predavanje Saše Mišića, „Paklenog kuvara“ na temu „Šta muči srpske ugostitelje“. Predavanje će se održati u 13 časova u Hali Medison.

 

Organizatori su posebno ponosni na program popularno nazvan „Petkom posle posla uz Zrenjaninsko pivo“ i pozivaju privrednike da sa svojim zaposlenim i partnerima provedu lepo popodne, od 14 do 16 časova, u Karađorđevom parku uz gastronomske specijalitete.

 

Poslednjeg dana manifestacije, u subotu 21. septembra biće održana Dečja pijaca.

 

Sva tri dana posetioci će moći da od 11 do 18 časova posete market zanatskih proizvoda kojii će biti postavljen u Karađorđevom parku.

 

Organizatori ZrBizNet-a su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Opšte udruženje preduzetnika i Regionalna privredna komora.

 

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz