• Na prodaju trosobna prizemna kuća u naselju Putnikovo (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u naselju Putnikovo, koja može da bude stambeni, a može se koristiti i kao poslovni prostor.   U pitanju je prizemna kuća. Nalazi se na placu od 286 kvadrata. Uknjižena je na 108 kvadratnih metara. Na placu postoji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju trosobna prizemna kuća u naselju Putnikovo (Foto)

    U redovnoj rubrici Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u naselju Putnikovo, koja može da bude stambeni, a može se koristiti i kao poslovni prostor.

     

    U pitanju je prizemna kuća. Nalazi se na placu od 286 kvadrata. Uknjižena je na 108 kvadratnih metara. Na placu postoji i pomoćni objekat od 15 kvadrata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tržište nekretnina: Na prodaju kuća u širem centru grada (Foto)

     

    Ukoliko imate poslovne planove, ovu kuću je vrlo lako organizovati kao poslovni prostor za različite namene.

     

     

    Kuća je kompletno renovirana. Na podovima je keramika, ugrađena je PVC stolarija. Kupatilo je sa tuš kabinom. Kroz kuću su sprovedene nove instalacije. Struja je trofazna. Sproveden je plin.

     

    Ono što još treba da znate – Putnikovo je vrlo perspektivno naselje, i za biznis i za stanovanje.

     

    Cena kuće na Putnikovu iznosi 37.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]