• Na prodaju trosoban stan u zrenjaninskom naselju Brigadira Ristića (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosoban stan u naselju Brigadira Ristića.   Zašto je ovaj stan odlična ponuda?   Stan se nalazi na drugom spratu, što je najtraženija spratnost kada su stanovi u pitanju. Uknjižen je na 68 kvadrata stambene površine, plus dve terase.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju trosoban stan u zrenjaninskom naselju Brigadira Ristića (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosoban stan u naselju Brigadira Ristića.

     

    Zašto je ovaj stan odlična ponuda?

     

    Stan se nalazi na drugom spratu, što je najtraženija spratnost kada su stanovi u pitanju. Uknjižen je na 68 kvadrata stambene površine, plus dve terase.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosobna kuća u naselju Šumica (Foto)

     

    Odlična je ponuda i zato što ovaj stan ima i vrlo poseban raspored prostorija.

     

     

    Radni deo kuhinje ima izlaz na manju terasu, koja je zatvorena novom PVC stolarijom. Dnevni boravak je spojen sa trpezarijom, koja ima izlaz na drugu, veću terasu.

     

    Odlična je ponuda i zato što je spavaći deo odvojen od dnevnog boravka degažmanom u kojem se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo.

     

    Stan ima i odvojen manji sanitarni čvor. Grejanje je gradsko centralno, a na radijatorima su ugrađeni merači toplotne energije.

     

    Trosoban stan u naselju Brigadira Ristića košta 57.000 evra.

     

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin