• Na prodaju troiposobna kuća u naselju Ruža Šulman (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je troiposobna kuća u Zrenjaninu.   Lokacija ove nekretnine je veoma dobra. Kuća se nalazi u zrenjaninskom naselju Ruža Šulman, u delu poznatijem kao „male ulice“.   Objekat je zidan šezdesetih godina prošlog veka, kao i većina objekata u tom naselju. Ova […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju troiposobna kuća u naselju Ruža Šulman (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je troiposobna kuća u Zrenjaninu.

     

    Lokacija ove nekretnine je veoma dobra. Kuća se nalazi u zrenjaninskom naselju Ruža Šulman, u delu poznatijem kao „male ulice“.

     

    Objekat je zidan šezdesetih godina prošlog veka, kao i većina objekata u tom naselju. Ova troiposobna kuća je malo uvučena od uličnog fronta. Cela kuća je obzidana ciglom, a unutrašnji prezidi su delom od mešanog materijala. Plafon, odnosno tavan je karatavan.

     

     

    Objekat je u dobrom stanju. Održavan je, nema vlage. Na podovima je postavljen patos. Spoljna stolarija je zamenjena novom PVC stolarijom.

     

    Kuća se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka, hodnika, odnosno ulaza, dok su kuhinja i trpezarija spojene. Kupatilo je sa ugradnom kadom. Iz ostave koja se nalazi do kuhinje može se ići na tavan.

     

    Pročitajte još: Na prodaju jednoiposoban stan koji se nalazi na odličnoj lokaciji (Foto)

     

    U dvorištu se nalazi još jedan objekat koji je iz nekog kasnijeg perioda i ceo je od čvrstog materijala. Ovaj objekat je, po svom rasporedu, klasičan jednoiposoban stan. Radni deo kuhinje, trpezarija i dnevna soba su spojeni. Spavaća soba je odvojena. Manji hodnik je takav da se iz njega ide u svaku prostoriju zasebno. Kupatilo je sa ugradnom kadom.

     

     

    U dvorištu se nalazi garaža.

     

    Veća kuća ima 75 kvadrata, manji objekat 44, a površina placa je 4,76 ara.

     

    Cena kuće u naselju Ruža Šulman je 50.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija