• NA PRODAJU STAN KOJI SE RETKO NAĐE NA TRŽIŠTU (FOTO)

    ZRENJANIN – U redovnoj rubrici tržište nekretnina koju realizuju Agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com ove nedelje skrećemo vam pažnju na jedan vrlo poseban stan koji se izuzetno retko nađe u ponudi.     Ovakav stan sa ovakvim rasporedom i ove spratnosti ne sreće se često. Stan se nalazi u naselju 4. juli, D3, na drugom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA PRODAJU STAN KOJI SE RETKO NAĐE NA TRŽIŠTU (FOTO)

    ZRENJANIN – U redovnoj rubrici tržište nekretnina koju realizuju Agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com ove nedelje skrećemo vam pažnju na jedan vrlo poseban stan koji se izuzetno retko nađe u ponudi.

     

    stan

     

    Ovakav stan sa ovakvim rasporedom i ove spratnosti ne sreće se često. Stan se nalazi u naselju 4. juli, D3, na drugom spratu. Površine je 40 kvadrata, plus terasa.

     

    stan

     

    Stan je moguće pretvoriti u pravi jednoiposoban jer se u veliku sobu koja može da se pregradi, može ući iz hodnika a takođe i iz trpezarije. Iz te sobe se izlazi na terasu. Radni deo kuhinje i trpezarija su zajedno.Kupatilo ima ugrađenu kadu. Podovi su laminat.

     

    stan

     

    Cena ovog odličnog stana je 25 000 evra.

    Za više informacija o ovoj ali i o drugim nekretninama možete se obratiti u Agenciju Gsigma, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 1756984.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija