Ekonomija Vesti Zrenjanin

Na prodaju prizemna kuća koja se nalazi na odličnoj lokaciji (Foto)

prizemna kuća

U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je prizemna kuća.

 

Prizemna kuća se nalazi na odličnoj lokaciji, nedaleko od „male pijace“, odnosno nedaleko od ulice Jug Bogdana. Kuća se nalazi na placu od 396 kvadrata.

 

Posebnost ove kuće ogleda se u tome što je širina placa okvirno 18 metara. Objekat je uknjižen na 97 kvadrata stambene površine i 35 kvadrata pomoćnog objekta.

 

 

Kuća se sastoji od jedne spavaće sobe i veoma prostranog dnevnog boravka koji je spojen sa trpezarijom. Kuhinja je izdvojena. Iz hodnika se ulazi u svaku prostoriju zasebno. Kupatilo je sa prirodnom ventilacijom. Postoji priključak za plin.

 

Cena prizemne kuće na odličnoj lokaciji je 38.000 evra.

 

 

Pročitajte još: Izdaje se trosoban ulični stan nadomak pešačke zone (Foto)

 

Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

 

Posetite sajt gsigma.rs

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM