• Na prodaju poslovni prostor uz magistralni put ka Beogradu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je poslovni prostor koji se nalazi na odličnoj lokaciji.   Objekat se nalazi na kraju Pančevačke ulice, odnosno na izlazu iz Zrenjanina, uz magistralni put ka Beogradu.   Poslovni prostor ima 202 kvadrata i nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade. Objektu pripada i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju poslovni prostor uz magistralni put ka Beogradu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je poslovni prostor koji se nalazi na odličnoj lokaciji.

     

    Objekat se nalazi na kraju Pančevačke ulice, odnosno na izlazu iz Zrenjanina, uz magistralni put ka Beogradu.

     

    Poslovni prostor ima 202 kvadrata i nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade. Objektu pripada i oko 200 kvadrata magacinskog prostora, koji se nalazi u dvorištu i ima svoj poseban prilaz i ulaz, plus prostor koji je natkriven nadstrešnicom.

     

    Stambeni prostor nalazi se na spratu i ima odvojen ulaz.

     

     

    Poslovni prostor je upadljiv i prepoznatljiv

     

    U prizemlju objekta se nalazi radionica odrađena po svim standardima sa pripadajućim prostorijama, kancelarijom, čak i odvojenim delom koji je služio kao mali restoran. Restoran je bio namenjen klijentima koji su čekali da im se završi zamena guma ili neka druga vrsta servisnih usluga.

     

    U prizemlju se nalazi još nekoliko prostorija za potrebe magacinskog prostora, kao i sanitarni čvorovi.

     

    Poslovno-stambeni objekat se nalazi na placu od 2099 kvadratnih metara. Objekat i plac su kompletno ograđeni, ali sa odličnim pristupnim tačkama za kamione i dostavu razne vrste robe. To znači da je namena ovog objekta višestruka.

     

    Objekat je upadljiv i prepoznatljiv. Nalazi se na lokaciji koja je odlična za auto – servis, delatnost kojom se vlasnik ove nekretnine dugo godina bavi. Podoban je i za neke druge delatnosti.

     

     

    Ulični front je širine okvirno 35 metara, što je veoma bitno kod prilaza i ulaza na parking. S druge strane se takođe može prići magacinu koji se nalazi u dvorištu, jer je objekat na uglu i postoji put.

     

    Cena poslovnog prostora sa višestrukom namenom je 500.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]