• Na prodaju poslovni objekat pored magistralnog puta Zrenjanin – Beograd

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam nudimo priliku da povučete poslovni potez. U okolini Zrenjanina, u Perlezu, na prodaju je ponuđen poslovni objekat – firma „Zlatna zora“.   Poslovni objekat od 478 kvadratnih metara nalazi se na parceli od 87,86 ari.   Na prodaju se nudi firma sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju poslovni objekat pored magistralnog puta Zrenjanin – Beograd

    U redovnoj rubrici Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam nudimo priliku da povučete poslovni potez. U okolini Zrenjanina, u Perlezu, na prodaju je ponuđen poslovni objekat – firma „Zlatna zora“.

     

    Poslovni objekat od 478 kvadratnih metara nalazi se na parceli od 87,86 ari.

     

    Na prodaju se nudi firma sa celokupnom pokretnom i nepokretnom imovinom, kao i ustupanje svih potrebnih dozvola i odobrenja za obavljanje ugostiteljsko – turističke delatnosti, izdatih od nadležnih republičkih i gradskih organa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvoroiposobna kuća u naselju Bagljaš (Foto)

     

    Lokacija na kojoj se nalazi objekat firme ima direktan izlaz na magistralni put Beograd – Zrenjanin. S druge strane parcela izlazi na Begej. Preciznije, deo koji izlazi na reku se graniči sa obalnim delom Begeja, koji se naslanja na Specijalni rezervat prirode „Carska bara“.

     

     

    Kroz kompletan poslovni objekat je sprovedeno centralno grejanje. Postavljen je video nadzor i alarm, kao i PTT linija. Elektro-instalacija je urađena po svim potrebnim standardima, naponske snage za funkcionisanje kuhinje, restorana i ostalih prostorija.

     

    Snabdevanje vodom je preko bunara. Postoji poseban bunar za pijaću vodu i poseban za tehničku. Do objekta vodi uređen prilaz, odnosno postoje put i parkinzi.

     

    Objekat je opremljen najsavremenijom opremom za pripremu toplih i hladnih obroka.

     

    Cena ovog objekta je 240.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija