• Na prodaju petosobna kuća u naselju Putnikovo (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je petosobna kuća u zrenjaninskom naselju Putnikovo.   Ovo je kuća za one koji vole prostor, mir, tišinu i koji bi u svoju novu nekretninu jednostavno samo da se – usele. Kuća je savremeno uređena, sa luksuznim detaljima i ne zahteva nikakva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju petosobna kuća u naselju Putnikovo (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je petosobna kuća u zrenjaninskom naselju Putnikovo.

     

    Ovo je kuća za one koji vole prostor, mir, tišinu i koji bi u svoju novu nekretninu jednostavno samo da se – usele. Kuća je savremeno uređena, sa luksuznim detaljima i ne zahteva nikakva dodatna ulaganja. Nalazi se u jednom od najpopularnijih zrenjaninskih naselja novijeg datuma, u naselju Putnikovo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju troiposoban stan na odličnoj lokaciji u naselju Bagljaš (Foto)

     

    U pitanju je tipska lux kuća površine 208 kvadrata. U prizemlju se nalazi dnevna soba spojena sa trpezarijom i kuhinjom. Na spratu su tri spavaće sobe, radna soba i degažman. Kuća ima dva kupatila, od kojih je jedno u prizemlju, a drugo na spratu. Iz dnevnog boravka izlazi se u dvorište, u kom se nalazi letnjikovac sa zidanim roštiljem i ostavom.

     

     

    Kuća je izolovana demit fasadom debljine 15 centimetara. Potkrovlje kuće može se osposobiti za razne namene. Centralno grejanje je na plin, ugrađen je plinski kotao. Stolarija je potpuno nova, PVC.

     

    Kuća je pokrivena video nadzorom i alarmnim sistemom najnovije tehnologije.

     

    Petosobna kuća u naselju Putnikovo košta 185.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]