• Na prodaju: Odličan poslovni prostor u Zrenjaninu na nekoliko lokacija

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je odličan poslovni prostor u Zrenjaninu, koji se nalazi ili u strogom centru, ili u nešto širem centru grada.   U prizemlju stambeno – poslovne zgrade u centru grada na prodaju se nudi lokal od 20 kvadrata. Lokal ima veliki izlog. Ulaz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju: Odličan poslovni prostor u Zrenjaninu na nekoliko lokacija

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je odličan poslovni prostor u Zrenjaninu, koji se nalazi ili u strogom centru, ili u nešto širem centru grada.

     

    U prizemlju stambeno – poslovne zgrade u centru grada na prodaju se nudi lokal od 20 kvadrata. Lokal ima veliki izlog. Ulaz u lokal je sa ulice. Postavljene su rešetke na vratima i izlogu. Lokal je prazan, odmah useljiv. Cena ovog prostora, koji može da posluži za različite namene, iznosi 21.000 evra.

     

     

    U prizemlju zgrade poslovnih usluga u Jevrejskoj ulici nalazi se dobro pozicionirani poslovni prostor od 36 kvadrata. Ulaz u lokal je iz hodnika. Sama zgrada nalazi se u pešačkoj zoni, na samo 50 metara od glavne ulice. Cena lokala je 20.000 evra.

     

     

    Lokal pogodan za različite namene

     

    Poslovni prostor u Zrenjaninu od 16 kvadrata nalazi se u prizemlju stambene zgrade. Lokal je pogodan za različite namene i potpuno je renoviran. Opremljen je kancelarijskim nameštajem. Iza zgrade je veliki parking prostor.

     

    Prodavac je zainteresovan za razne vrste dogovora, u smislu zamene za vozilo ili nekretninu. Postoji i mogućnost uzimanja u zakup.

     

    Cena lokala od 16 kvadrata je 18.000 evra.

     

     

    Vrlo atraktivan poslovni prostor od 25 kvadrata nalazi se u prizemlju novije stambeno – poslovne zgrade, u veoma prometnoj ulici. Lokal je uknjižen na 25 kvadrata.

     

    U lokal se ulazi sa ulice, a celom širinom lokala su izlog i ulazna vrata. Na podovima je keramika. Lokal ima svoj sanitarni čvor.

     

    Lokal je trenutno u zakupu.

     

    Cena ovog lokala je 20.000 evra.

     

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija