Ekonomija Vesti Zrenjanin

Na prodaju kuća u zrenjaninskom naselju Pariske komune (Foto)

kuća u naselju pariske komune

U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam preporučujemo kuću u naselju Pariske komune.

 

U pitanju je jedno od najlepših zrenjaninskh naselja koje Zrenjaninci u žargonu zovu „Budžin bulevar“.

 

Stari Latini su govorili Nomen est omen, ili „Ime je znak“. Ime koje su Zrenjaninci dali ovom naselju već govori da se ono nalazi na elitnom mestu u gradu – u blizini centra, ali dovoljno udaljeno da se u ovom naselju mirno živi.

 

U pitanju je naselje koje je formirano u obliku polukruga. Ulica je jednosmerna, njome saobraćaju samo stanovnici naselja i njihovi posetioci.

 

Samo naselje građeno je kasnih 60-tih godina prošlog veka i u njemu su uglavnom živeli pripadnici tadašnje elite: direktori, advokati, lekari…

 

Danas u naselju ima sve više mladih porodica, a pogoduje im blizina Karađorđevog parka, centra grada, dve škole – „Sonja Marinković“ i „Jovan Jovanović Zmaj“, vrtića kod Fabrike šešira…

 

 

A sad o kući.

 

Kuća ima 132 kvadrata i nalazi se na placu od 2,5 ara. Ima tri etaže. U suterenu se nalazi garaža sa kotlarnicom.

 

Kuhinja je povezana sa trpezarijom, iz prostranog dnevnog boravka se izlazi na terasu. Na spratu se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo. Kuća ima još jednu terasu.

 

Naselje Pariske komune dobro je komunalno opremljeno, dobro osvetljeno, ima sportski teren i dečije igralište.

 

Cena kuće u zrenjaninskom naselju Pariske komune je 49.500 evra.

 

Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

 

Posetite sajt gsigma.rs

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM