• NA PRODAJU KUĆA SA IZUZETNO ŠIROKIM PLACEM (FOTO)

    ZRENJANIN – U ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“, zrenjaninska agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com predstavljaju vam kuću na izlazu iz ulice Ive Vojnovića, kod Beogradske. Ovaj objekat, čija je prodaja oglašena, može biti zanimljiv i onima koji se bave nekom vrstom posla za koji im je bitan izuzetno širok plac i blizina magistralnog puta. Naime, ovu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA PRODAJU KUĆA SA IZUZETNO ŠIROKIM PLACEM (FOTO)

    ZRENJANIN – U ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“, zrenjaninska agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com predstavljaju vam kuću na izlazu iz ulice Ive Vojnovića, kod Beogradske.

    Ovaj objekat, čija je prodaja oglašena, može biti zanimljiv i onima koji se bave nekom vrstom posla za koji im je bitan izuzetno širok plac i blizina magistralnog puta.

    Naime, ovu kuću od ostalih izdvaja širina placa koja je izuzetno retka u Zrenjaninu. Čak se i u paorskom kraju na Gradnulici retko nađe plac širi od 17 metara. A ovaj je širok čak oko 25 metara!

    Kuća je, inače, površine 163 kvadratna metra, plus pomoćni objekat od 33 kvadrata. Podovi su od klasičnog hrastovog parketa. Stolarija drvena. Pre nekoliko godina je postavljen kompletno nov krov. Grejanje je na plin – peći.

    Kuća se nalazi na placu od 9 ari. Objekat je u dobrom stanju i poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe i odvojeni radni deo kuhinje. Kupatilo je sa klasičnom kadom. U nastavku kuće nalazi se još jedan jednosoban stan, iste visine. Zanimljiva je širina uličnog fronta, jer su to ustvari dva placa.

    Cena ovog objekta je 41.000 evra. Kuća je uknjižena i bez tereta.

    Za sve informacije možete se obratiti agenciji “Gsigma”, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 i 064 175 69 84.

    Više informacija na gsigma.rs  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija