• Na prodaju jednoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam preporučujemo jednoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića.   Stan je uknjižen na 50 kvadrata. Kvadraturi stana treba dodati i dve terase. Nalazi se na četvrtom spratu.   Raspored prostorija je odličan. Stan ima prostranu dnevnu sobu koja je spojena sa trpezarijom. Kuhinja je zasebna. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju jednoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam preporučujemo jednoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića.

     

    Stan je uknjižen na 50 kvadrata. Kvadraturi stana treba dodati i dve terase. Nalazi se na četvrtom spratu.

     

    Raspored prostorija je odličan. Stan ima prostranu dnevnu sobu koja je spojena sa trpezarijom. Kuhinja je zasebna. Spavaća soba je odvojena. Kupatilo je sa ugrađenom kadom.

     

    jednoiposoban stan

     

    Jednoiposoban stan u naselju Brigadira Ristića je priključen na sistem daljinskog grejanja i ima ugrađene kalolimetre. Stanu pripada podrum.

     

    Cena stana od 50 kvadrata je 33.000 evra.

     

    Pročitajte još: Oglašena prodaja trosobnog stana u naselju Brigadira Ristića (Foto)

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    jednoiposoban stan

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Комплетно реновирање треба, питам се некад да ли је могуће да људи не улажу ни један једини динар у свој стан, а такав пример је управо овај стан.

      1. Ja sam pre nekog vremena kupio stan identične strukture, u bitno boljem stanju, i tvrdim da vlasnici, a i agencija, treba danima da slave ako dobiju traženu sumu. Neka im je sa srećom prodaja.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija