• Na prodaju dvosobna vikendica na izletištu Babatovo (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je vikendica na izletištu Babatovo.   U pitanju je jedno od najlepših izletišta u srednjem Banatu. Babatovo se nalazi na 15 kilometara od Zrenjanina i pet kilometara od Elemira. Put do izletišta se redovno održava i zimi i leti.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju dvosobna vikendica na izletištu Babatovo (Foto)

    U redovnoj rubrici Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je vikendica na izletištu Babatovo.

     

    U pitanju je jedno od najlepših izletišta u srednjem Banatu. Babatovo se nalazi na 15 kilometara od Zrenjanina i pet kilometara od Elemira. Put do izletišta se redovno održava i zimi i leti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju prizemna kuća sa dve stambene jedinice na Bagljašu (Foto)

     

    Dvosobna kuća se nalazi na placu od 977 kvadrata. Sama kuća, okvirno, ima 45 kvadratnih metara. Plac na kom se nalazi je ograđen.

     

    Kuća je održavana. Ima voćnjak u punom rodu. U voćnjaku su trešnje, kajsije, šljive, jabuke, kupine i vinograd.

     

     

    Kuća na Babatovu ima struju, a vodu dobija uz pomoć hidrofora. Nalazi se na samo 700 metara od Tise. U postupku je legalizacije i, što je još važnije, odmah je useljiva.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Quenos kolekcija keramike za visoku eleganciju stana ili kuće

     

    Vikendica pored Tise je održavana, ali njen najlepši deo je prelepa terasa. Terasa je površine 23 kvadratna metra, ušuškana je u hladovini i idealna za odmor i uživanje.

     

    Ukoliko vam se dopada ideja o kući pored Tise, evo još nekoliko podataka o Babatovu. Na izletištu postoji talpa, igralište za decu, tereni za sport i restoran. U blizni je i streljana, za one koji vole streljaštvo.

     

    Vikendica na izletištu Babatovo košta 35.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija