• Na prodaju dvoiposoban stan sa prelepim pogledom na grad

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je dvoiposoban stan u naselju „Ruža Šulman“.   Stan se nalazi u zgradi koju Zrenjaninci znaju po imenu „Lepa Brena“. Na sedmom je spratu, koji nije i poslednji, u zgradi sa liftom.   PROČITAJTE JOŠ: Gsigma predstavlja: Na prodaju trosoban stan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju dvoiposoban stan sa prelepim pogledom na grad

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je dvoiposoban stan u naselju „Ruža Šulman“.

     

    Stan se nalazi u zgradi koju Zrenjaninci znaju po imenu „Lepa Brena“. Na sedmom je spratu, koji nije i poslednji, u zgradi sa liftom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gsigma predstavlja: Na prodaju trosoban stan u naselju Duvanika (Foto)

     

    Stambena površina ima 71 kvadrat, plus dve terase i ostava. Raspored prostorija u stanu je vrlo funkcionalan. Stan ima dve spavaće sobe, različite kvadrature. Manja je do sada bila dečija, dok je ona veće kvadrature bila u funkciji spavaće sobe.

     

    Kupatilo je u delu stana gde se nalazi spavaća soba. Sanitarni čvor je kod manje spavaće sobe, desno kod ulaza u stan.

     

    dvoiposoban stan u zgradi lepa brena

     

    Dnevni boravak je veoma prostran. U dnevnu sobu se ulazi iz hodnika i iz trpezarije. Iz dnevnog boravka se izlazi na prelepu i veoma prostranu terasu, sa koje „puca pogled“ na grad.

     

    Trpezarija je u središtu stana. Iz nje se izlazi na manju terasu. Radni deo kuhinje je zaseban. U kuhinji je moguće postaviti manji sto za ručavanje.

     

    Stanu pripada podrumski prostor u suterenu zgrade. U hodniku se nalazi prostorija – vešernica, koju koriste vlasnici stana.

     

    Na podovima po sobama su postavljeni parketi. Stolarija je drvena. Stan je održavan.

     

    Dvoiposoban stan od 71 kvadrat košta 65.900 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija