• Na prodaju dve kuće u Melencima koje se nalaze na istom placu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka su dve kuće u Melencima.   Ako ste razmišljali o životu na selu, ovo je prava prilika.   Melenci su selo u blizini Zrenjanina, kompletno infrastrukturno opremljeno. Ono što Melenci takođe imaju jeste nadaleko čuvena Banja „Rusanda“. Banjsko lečilište koje pomaže […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju dve kuće u Melencima koje se nalaze na istom placu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka su dve kuće u Melencima.

     

    Ako ste razmišljali o životu na selu, ovo je prava prilika.

     

    Melenci su selo u blizini Zrenjanina, kompletno infrastrukturno opremljeno. Ono što Melenci takođe imaju jeste nadaleko čuvena Banja „Rusanda“. Banjsko lečilište koje pomaže i zdravima, a posebno bolesnima.

     

    Sad o kući.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju dvosoban stan u širem centru Zrenjanina (Foto)

     

    U pitanju su dva objekta na placu od 1.615 kvadrata. Starija kuća, u kojoj se ne živi, uknjižena je na 120 kvadrata. Novija, prizemna kuća od čvrstog materijala, uknjižena je na 134 kvadrata.

     

    Raspored u kući je klasičan. Iz hodnika se ulazi u dve spavaće sobe. Kuhinja je spojena sa trpezarijom i dnevnom sobom. Iz hodnika se ulazi i u kupatilo. Kupatilo je sa ugradnom kadom.

     

     

    Stolarija je drvena, postavljene su roletne. Po sobama je postavljen brodski pod. Sve prostorije su prostrane i svetle.

     

    Grejanje je na struju, plin ili na čvrsto gorivo. U dnevnom boravku je izidana kaljeva peć. Kuća ima betonsku ploču, urađena je stiropor izolacija.

     

    Posebnost ove kuće je što u dvorištu postoji kopani bunar. Kroz selo je prošla kanalizacija, a ova kuća je prikopčana na kanalizacionu mrežu.

     

    U dvorištu je zasađen mladi voćnjak. Deo dvorišta je pod vinovom lozom. Kuća se nalazi nedaleko od centra sela.

     

    Ove dve kuće u Melencima koštaju 40.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija