• Na prodaju dva stambena i nekoliko pomoćnih objekata u Knićaninu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam predstavljamo nekretninu u Knićaninu.   U ovom banatskom selu, udaljenom tridesetak kilometara od Zrenjanina, 45 od Novog Sada i 50 od Beograda, prodaje se jedna zanimljiva kuća.   Nekretnina koja se prodaje nalazi se na stotinak metara od reke Tise, odnosno sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju dva stambena i nekoliko pomoćnih objekata u Knićaninu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam predstavljamo nekretninu u Knićaninu.

     

    U ovom banatskom selu, udaljenom tridesetak kilometara od Zrenjanina, 45 od Novog Sada i 50 od Beograda, prodaje se jedna zanimljiva kuća.

     

    Nekretnina koja se prodaje nalazi se na stotinak metara od reke Tise, odnosno sa sprata se vidi reka. Na placu od 1.446 kvadratnih metara nalaze se dva stambena i nekoliko pomoćnih objekata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosoban stan u zrenjaninskom naselju Lesnina (Foto)

     

    Kuća je spratna, zidana od čvrstog materijala. Ima dve etaže, a raspored prostorija je klasičan. Ukupno ima četiri spavaće sobe, jedno kupatilo i dve terase.

     

    U dvorištu je još jedan prizemni stambeni objekat sa jednom spavaćom sobom, kuhinjom i trpezarijom. Uz sve ovo, na parceli se nalaze pomoćni objekti zidani od čvrstog materijala – garaža, magacin, radionica…

     

     

    Knićanin se nalazi u blizini tri reke. Na samo nekoliko kilometara od sela su ušće Begeja u Tisu i Tise u Dunav. Do Zrenjanina se putuje pola sata, a nešto više do Novog Sada i Beograda.

     

    Ovaj objekat je moguće, uz malo prepravke, pretvoriti u hostel ili nešto što bi bilo u skladu sa lokacijom na kojoj se kuća nalazi.

     

    Postoji i mogućnost zamene za dva manja stana u Zrenjaninu, Beogradu ili Novom Sadu.

     

    Cena spratne kuće u Knićaninu je 60.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]