Ekonomija

Na lokalnom tržištu rada trenutno su u ponudi ovi poslovi

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

“Massagrar” iz Novog Sada traži dva radnika za rad sa životinjama na farmi u Sečnju. Posao je na određeno vreme, rad je u smenama, radno iskustvo je nebitno, a potrebno je posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Konkurs je otvoren do 30. novembra, a kontakt telefon poslodavca je 064 823 67 35.

 

Državno pravobranilaštvo – odeljenje u Novom Sadu raspisalo je konkurs za tri administrativna tehničara, za rad u Zrenjaninu. U pitanju je rad van radnog odnosa – volontiranje, a kandidati treba da poseduju IV stepen obrazovanja. Konkurs je otvoren do popune. Kontakt telefon je 023 511 293.

 

Preduzeće “Logic” iz Zrenjanina iskazalo je potrebu za zapošljavanjem jednog diplomiranog mašinskog inženjera termotehnike. Posao je na neodređeno vreme, radno iskustvo je nebitno, a od kandidata se očekuje da poznaje rad na računaru, engleski jezik – srednji nivo, kao i da poseduje vozačku dozvolu B kategorije. Konkurs traje do popune radnog mesta. Prijave slati na logicdoo2@gmail.com

 

Poslodavac “Goal” iz Zrenjanina traži jednog mašinskog inženjera i jednog rukovaoca jednostavnih građevinskih mašina. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na određeno vreme, a konkurs je otvoren do 23. novembra. Kontakt telefon je 023 521 908.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM