Ekonomija Vesti Zrenjanin

Muzička škola „Josif Marinković“ objavila više konkursa za zapošljavanje

muzička škola josif marinković
Muzička škola "Josif Marinković"

Muzička škola „Josif  Marinković“ iz Zrenjanina objavila je konkurs za zapošljavanje na više radnih mesta.

 

Školi je potreban nastavnik umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom, na neodređeno vreme za predmete – Gitara u osnovnoj muzičkoj školi, sa 75 posto radnog vremena, zatim gitara u srednjoj muzičkoj školi, sa 15 posto radnog vremena, i Kamerna muzika u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena.

 

Pročitajte još: Kompanija „Remondis Medison“ iz Zrenjanina raspisala konkurs za posao

 

Muzička škola zapošljava i stručnog saradnika – nototekara.

 

Otvoren je oglas i za radna mesta nastavnika umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom za predmete – Klavir u osnovnoj muzičkoj školi, sa 6,04 posto radnog vremena, Klavir u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, Uporedni klavir u srednjoj muzičkoj školi, sa 15 posto radnog vremena, Čitanje s lista u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, Korepeticija u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, Kamerna muzika u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, i korepetitor u osnovnoj muzičkoj školi, sa 38,96 radnog vremena. Ovi poslovi su na neodređeno vreme.

 

Školi je potreban i štimer muzičkih instrumenata.

 

Raspisan je oglas za prijem u radni odnos nastavnika umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom za predmet Violina, u osnovnoj muzičkoj školi, kao i Gitara, takođe u osnovnoj muzičkoj školi.

 

Muzička škola zapošljava i korepetitore

 

Školi su potrebni i nastavnik umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom, za predmete – Gitara u osnovnoj školi, sa 70 posto radnog vremena, i Gitara u srednjoj muzičkoj školi, sa 30 posto radnog vremena. Ovi poslovi su na neodređeno vreme.

 

Za prijem u radni odnos na neodređeno vreme otvorena su radna mesta – korepetitor u osnovnoj muzičkoj školi, sa 65 posto radnog vremena, i korepetitor u srednjoj muzičkoj školi, sa 35 posto radnog vremena.

 

Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole. Broj telefona je 023 561 104.

 

Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM