• Muzička škola „Josif Marinković“ objavila više konkursa za zapošljavanje

    Muzička škola „Josif  Marinković“ iz Zrenjanina objavila je konkurs za zapošljavanje na više radnih mesta.   Školi je potreban nastavnik umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom, na neodređeno vreme za predmete – Gitara u osnovnoj muzičkoj školi, sa 75 posto radnog vremena, zatim gitara […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Muzička škola „Josif Marinković“ objavila više konkursa za zapošljavanje

    Muzička škola „Josif  Marinković“ iz Zrenjanina objavila je konkurs za zapošljavanje na više radnih mesta.

     

    Školi je potreban nastavnik umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom, na neodređeno vreme za predmete – Gitara u osnovnoj muzičkoj školi, sa 75 posto radnog vremena, zatim gitara u srednjoj muzičkoj školi, sa 15 posto radnog vremena, i Kamerna muzika u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena.

     

    Pročitajte još: Kompanija „Remondis Medison“ iz Zrenjanina raspisala konkurs za posao

     

    Muzička škola zapošljava i stručnog saradnika – nototekara.

     

    Otvoren je oglas i za radna mesta nastavnika umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom za predmete – Klavir u osnovnoj muzičkoj školi, sa 6,04 posto radnog vremena, Klavir u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, Uporedni klavir u srednjoj muzičkoj školi, sa 15 posto radnog vremena, Čitanje s lista u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, Korepeticija u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, Kamerna muzika u srednjoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, i korepetitor u osnovnoj muzičkoj školi, sa 38,96 radnog vremena. Ovi poslovi su na neodređeno vreme.

     

    Školi je potreban i štimer muzičkih instrumenata.

     

    Raspisan je oglas za prijem u radni odnos nastavnika umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom za predmet Violina, u osnovnoj muzičkoj školi, kao i Gitara, takođe u osnovnoj muzičkoj školi.

     

    Muzička škola zapošljava i korepetitore

     

    Školi su potrebni i nastavnik umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi sa odeljenjskim starešinstvom, za predmete – Gitara u osnovnoj školi, sa 70 posto radnog vremena, i Gitara u srednjoj muzičkoj školi, sa 30 posto radnog vremena. Ovi poslovi su na neodređeno vreme.

     

    Za prijem u radni odnos na neodređeno vreme otvorena su radna mesta – korepetitor u osnovnoj muzičkoj školi, sa 65 posto radnog vremena, i korepetitor u srednjoj muzičkoj školi, sa 35 posto radnog vremena.

     

    Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole. Broj telefona je 023 561 104.

     

    Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija