• Među onima koji traže radnike su i škole, a posao nude i drugi poslodavci

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   S.C. „Mondial SA“ Rumunija traži 20 radnika keramičara – livaca za rad u keramičarskoj industriji. Mesto rada je Lugož, Rumunija, a neto plata je 600 evra.   Vojno – građevinska ustanova „Beograd“ oglasila je potrebu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Među onima koji traže radnike su i škole, a posao nude i drugi poslodavci

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    S.C. „Mondial SA“ Rumunija traži 20 radnika keramičara – livaca za rad u keramičarskoj industriji. Mesto rada je Lugož, Rumunija, a neto plata je 600 evra.

     

    Vojno – građevinska ustanova „Beograd“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem, u statusu privremeno – povremenih poslova, pet elektromontera, pet građevinskih tehničara, 10 tesara, 10 keramičara, 10 elektrozavarivača, 10 zidara, pet limara i pet armirača, za rad na teritoriji Srbije. Rad je terenski, uz obezbeđen smeštaj, ishranu i prevoz.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci prima u radnni odnos na određeno vreme domara – ložača, domara – električara, kao i vozača sanitetskog vozila.

     

    Trgovina „Sirpek“ Zrenjanin traži vozača hladnjače, sa radnim iskustvom od tri godine, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i vozača – dostavljača, sa B kategorijom.

     

    Medicinska škola Zrenjanin traži dva nastavnika zdravstvene nege, na određeno vreme. U istoj školi otvoren je konkurs za nastavnika matematike, kao i nastavnika građanskog vaspitanja, na određeno vreme.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin zapošljava administrativnog radnika, na odeđeno vreme, sa 30 posto radnog vremena. Ista škola traži i nastavnika ekonomike i organizacije preduzeća.

     

    Osnovna škola „Branko Ćopić“ Lukićevo traži nastavnika nemačkog jezika, a posao je na određeno vreme, sa 44 posto radnog vremena.

     

    Osnovna škola „Stevan Knićanin“ iz Knićanina traži nastavnika engleskog jezika, na određeno vreme, sa 33,33 posto radnog vremena.

     

    Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem nastavnika engleskog jezika u drugom ciklusu osnovnog obrazovanja, sa 88,88 posto radnog vremena.

     

    Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin traži nastavnika biologije i pedagoga na određeno vreme. Ista škola traži i nastavnika engleskog jezika.

     

    „Celux“ Zrenjanin zapošljava radnika u proizvodnji papirne galanterije – vozača. Mesto rada je Zrenjanin, poželjno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Osnovna škola „Sveti Sava“ Perlez objavila je konkurs za prijem diplomiranog ekonomiste – šefa računovodstva, na određeno vreme, sa 50 posto radnog vremena. Ista škola zapošljava i spremačicu, na određeno vreme sa 50 posto radnog vremena.

     

    STKR „Metal-alu-inox“ Zrenjanin traži fizičkog radnika za rad u magacinu, a posao je na određeno vreme.

     

     

    TM „Transport Jovanović“ Zrenjanin zapošljava dva vozača sa C i E kategorijom za rad u međunarodnom transportu.

     

    Kompanija „GOMEX“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem tri pomoćna radnika u magacinu, na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija