Ekonomija Vesti Zrenjanin

“Linglong” zapošljava novih deset radnika, pre početka rada – obuka u Kini

telekom srbija nudi posao

Portal zrenjaninski.com vam predstavlja nove oglase za posao. Radnike traže kompanije “Linglong”, “Modital”, “Samsic STM” i drugi.

 

Kompanija “Linglong International Europe” d.o.o. Zrenjanin raspisala je konkurs za zapošljavanje na neodređeno vreme 10 softverskih inženjera. Od kandidata se traži fakultetska diploma informatike i računarstva i više od tri godine radnog iskustva. Pre početka rada obezbeđena je obuka u Kini, čije će troškove snositi poslodavac. Radnu biografiju na srpskom i na engleskom jeziku, sa nazivom pozicije za koju kandidat konkuriše, treba dostaviti na e-mail adrese shuang_zhang@linglong.cn i   jelena@linglong.cn

 

„Samsic STM“ DOO Beograd zapošljava po četiri limara, zidara, krovopolagača, izolatera, bravara, molera, fasadera, keramičara, stolara i parketara za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je diploma osnovne škole i više od šest meseci radnog iskustva, kao i spremnost za terenski rad. Oglas je otvoren do 30. novembra. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 064 828 52 98.

 

„Modital“ DOO Zrenjanin traži 20 radnika u proizvodnji, a od kandidata se traži diploma osnovne škole dok radno iskustvo nije bitno. Rad je na određeno vreme, smenski, uz obezbeđen prevoz. Oglas je otvoren do 28. novembra.

 

Pročitajte još: NIS zapošljava radnike u Zrenjaninu, oglas otvoren do 3. novembra

 

Posao u školama

 

Medicinska škola Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje nastavnika zdravstvene nege, na određeno vreme, sa 76,43 posto radnog vremena. Ovoj školi potreban je i nastavnik akušerstva sa negom, takođe na određeno vreme, a sa 23,57 posto radnog vremena. Škola zapošljava i tehničara održavanja informacionih sistema i tehnologija, na određeno vreme, sa 20 posto radnog vremena. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 533 270.

 

Predškolska ustanova „Desanka Maksimović“ Žitište zapošljava vaspitača na određeno vreme. Više informacija o konkursu kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 3822 225.

 

Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin bira direktora na mandatni period od četiri godine. Potpunije informacije o konkursu mogu se dobiti od sekretara škole, a telefon za kontakt je 530 586.

 

Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM