Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kripto karavan u Zrenjaninu: Uslovi poslovanja sa digitalnom imovinom

kripto karavan
Foto: Pixabay

Kripto karavan Srbije pod nazivom „Uslovi poslovanja sa digitalnom imovinom – od investiranja do računovodstva“, u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, biće održan u ponedeljak, 18. septembra, sa početkom u 11 časova. Događaj će biti upriličen u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.

 

Iz Pokrajinske vlade je najavljeno da će kripto karavan u Zrenjaninu otvoriti pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević. Na otvaranju će se obratiti i direktor Regionalne privredne komore Zrenjanin Predrag Stankov.

 

PROČITAJTE JOŠ: Usvojena odluka o visini minimalne cene rada: Evo koliki će biti minimalac u Srbiji

 

Kripto karavan je namenjen kako za pravna tako i za fizička lica. Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je ovim nastojao da privrednim subjektima i široj javnosti približi okvire i modele digitalne imovine. Edukativni program na radionicama organizuje firma CTB Crypto & Consulting iz Subotice, gde je karavan i počeo.

 

Ovo će ujedno i prva radionica gde se uz resorni sekretarijat, pored Privredne komore Srbije, priključuje i Gradska uprava.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Predavači su Andrea i Ivan Andrejević, edukatori i investitori (CTB Crypto & Consulting) i autori prve knjige sa ovom temom u regionu „Kripto revolucija“, Miloš Praštalo, ovlašćeni računovođa i prvi kriptoračunovođa u Republici Srbiji (MNP Advisory), kao i Igor Mirković, iz licencirane kripto menjačnice od strane Narodne banke Srbije.

 

Agencija „OmniStreak“ zapošljava: Front-End Programer

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak