• Korisnici Mobi banke od juče ne mogu da pristupe novcu na računu

    Korisnici Mobi banke od juče imaju problem sa pristupom novcu na svom računu.   Kako prenose beogradski mediji, plate koje su juče uplaćene ne vide se na stanju, a mobilna aplikacija za plaćanje nije dostupna. Pri pokušaju logovanja dobija se informacija: „Došlo je do greške“.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju jednosobna vikendica nadomak izletišta Tisa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Korisnici Mobi banke od juče ne mogu da pristupe novcu na računu

    Korisnici Mobi banke od juče imaju problem sa pristupom novcu na svom računu.

     

    Kako prenose beogradski mediji, plate koje su juče uplaćene ne vide se na stanju, a mobilna aplikacija za plaćanje nije dostupna. Pri pokušaju logovanja dobija se informacija: „Došlo je do greške“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju jednosobna vikendica nadomak izletišta Tisa (Foto)

     

    Ovim povodom danas se oglasila i Mobi banka.

     

    „Usled tehničkih poteškoća, aplikacije banke trenutno nisu dostupne i moguće je otežano plaćanje platnim karticama. Činimo sve da uspostavimo neometano korišćenje naših usluga. Obavestićemo vas čim usluge budu ponovo dostupne. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti i zahvaljujemo na razumevanju“, navodi se u kratkom saopštenju za javnost.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]