• KONKURSI ZA POSAO: Ovih deset poslodavaca traži radnike

    Pred vama su novi konkursi za posao. Ovo je trenutno aktuelno na tržištu rada u Zrenjaninu.   SZ „Monta MTB“ Elemir zapošljava pet pomoćnih građevinskih radnika, a mesto rada je Zrenjanin. Obezbeđen je prevoz za radnike. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 110 96 80.   Predškolska ustanova „Desanka Maksimović“ oglasila je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KONKURSI ZA POSAO: Ovih deset poslodavaca traži radnike

    Pred vama su novi konkursi za posao. Ovo je trenutno aktuelno na tržištu rada u Zrenjaninu.

     

    SZ „Monta MTB“ Elemir zapošljava pet pomoćnih građevinskih radnika, a mesto rada je Zrenjanin. Obezbeđen je prevoz za radnike. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 110 96 80.

     

    Predškolska ustanova „Desanka Maksimović“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem vaspitača, na određeno vreme. Kontakt telefon je 382 22 25.

     

    Vaspitača traži i Osnovna škola „Jovan Dučić“ Klek, takođe na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 525 21 18.

     

    „POP trade“ DOO Zrenjanin zapošljava tri elektroinstalatera, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 060 55 10 228.

     

    Poslodavac „Delhaize Serbia“ DOO Beograd traži mesara za rad na neodređeno vreme. Istom poslodavcu potreban je i magacioner, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 531 967.

     

    „Bermilton Properties Menagement“ Beograd zapošljava dva radnika na održavanju higijene u Aviv Parku Zrenjanin. U pitanju su privremeni i povremeni poslovi. Kontakt telefon je 064 956 39 23.

     

    „Agro kuća“ DOO Banatski Despotovac traži knjigovođu za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. marta.

     

    Picerija „Pino“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem pomoćnog radnika u piceriji, a zaposlenje je na određeno vreme. Rad je smenski. Kontakt telefon je 544 247.

     

    Samostalna vulkanizerska radnja „Bobek“ Zrenjanin zapošljava vulkanizera na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 773 883.

     

    Samostalna automehaničarska radnja Branko Vlajkov PR traži automehaničara, a zaposlenje je na neodređeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 511 228.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija