• Kompaniji „Gomex“ dodeljen platinasti sertifikat AAA za poslovnu izvrsnost

    Kompaniji „Gomex“ iz Zrenjanina je juče svečano uručen platinasti sertifikat AAA, koji se dodeljuje za poslovnu izvrsnost.   Na ovaj način, trgovinski lanac „Gomex“ je svrstan u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti tim laskavim priznanjem najpoznatije bonitetne kuće „Dun & Bradstreet“, koju su u Zrenjaninu predstavljali direktorka za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompaniji „Gomex“ dodeljen platinasti sertifikat AAA za poslovnu izvrsnost

    Kompaniji „Gomex“ iz Zrenjanina je juče svečano uručen platinasti sertifikat AAA, koji se dodeljuje za poslovnu izvrsnost.

     

    Na ovaj način, trgovinski lanac „Gomex“ je svrstan u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti tim laskavim priznanjem najpoznatije bonitetne kuće „Dun & Bradstreet“, koju su u Zrenjaninu predstavljali direktorka za Srbiju Jelena Gajić i menadžerka Draga Todosijević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Osmi rođendan zrenjaninske Levi9 kancelarije

     

    U ime trgovinskog lanca „Gomex“, priznanje su preuzeli generalni direktor Bojan Ivetić, direktor za finansijske i opšte poslove Dragan Ranisavljević i izvršni direktor za komercijalne poslove Nikola Novković.

     

    Ovaj sertifikat se danas koristi širom sveta sa ciljem smanjenja rizika u poslovanju. Bonitetna ocena se izvodi na osnovu završnog računa privrednih subjekata za poslednje tri finansijske godine i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima.

     

    gomex platinasti sertifikat aaa

     

    Iz „Dun & Bradstreet“ potekla čak četiri američka predsednika

     

    „Dun & Bradstreet“ je najstarija i najveća analitička, to jest bonitetna kuća na svetu. U pitanju je multinacionalna korporacija koja je osnovana 1841. u Njujorku. Iz nje su potekla čak četiri američka predsednika – Linkoln, Grant, Klivlend, Mekinli, a 1953. čuvena Merlin Monro je pozirala sa njenom enciklopedijom u filmu „Kako se udati za milionera“. Nakon te scene, popularnost kompanije i njenog registra znatno je porasla.

     

    Danas posluje u 234 zemlje sveta, obuhvata 90 govornih područja i 90 odsto kompanija iz Fortune 500™ se oslanja na nju. Sarađuje sa Google-om, njene usluge koristi PayPal, a njenim deonicama se trguje na Njujorškoj berzi. Od 2021. zvanično posluje u Srbiji i jedina je kompanija koja poseduje registar svih pravno registrovanih subjekata u svetu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Sertifikat je međunarodno priznata referenca kvaliteta poslovanja prisutna na međunarodnom tržištu već 50 godina, a u Evropi od 1992. U međunarodnom okruženju, sertifikacija je ustaljena praksa, a sertifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznate reference kvaliteta poslovanja, kompaniji „Gomex“ će poslužiti da dodatno utvrdi svoj ugled i poverenje u poslovnom svetu. Između ostalog, „Gomex“ se može pohvaliti i da je jedini trgovinski lanac iz Srbije koji je nosilac pomenutog sertifikata.

     

     

    gomex platinasti sertifikat aaa

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]