• Kompanije Gomex i Šinvoz zapošljavaju nove radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Kompanija „Gomex“ raspisala je konkurs za četiri prodavca – kasira, a mesto rada je Zrenjanin. Rad je u smenama, radno iskustvo je nebitno, a konkurs je otvoren do popune radnih mesta.   Kompanija „Šinvoz“ zapošljava jednog električara, dva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanije Gomex i Šinvoz zapošljavaju nove radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Kompanija „Gomex“ raspisala je konkurs za četiri prodavca – kasira, a mesto rada je Zrenjanin. Rad je u smenama, radno iskustvo je nebitno, a konkurs je otvoren do popune radnih mesta.

     

    Kompanija „Šinvoz“ zapošljava jednog električara, dva diplomirana mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo, dva metalofarbara – lakirera i jednog pomoćnog radnika. Vrsta zaposlenja je na određeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija