• Kompanija „PerSu“ uvela dodatne mere predostrožnosti i zaštite od virusa

    Kompanija „PerSu“ saopštila je da je uvela dodatne mere predostrožnosti i zaštite od potencijalnog širenja virusa. Ove mere su usmerene prema svim zaposlenima, kupcima i poslovnim partnerima.   „Pre svega, želimo da napomenemo da će PerSu marketi raditi nepromenjeno u narednom periodu, kao i da će biti adekvatno snabdeveni. To znači da nestašice namirnica neće […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „PerSu“ uvela dodatne mere predostrožnosti i zaštite od virusa

    Kompanija „PerSu“ saopštila je da je uvela dodatne mere predostrožnosti i zaštite od potencijalnog širenja virusa. Ove mere su usmerene prema svim zaposlenima, kupcima i poslovnim partnerima.

     

    „Pre svega, želimo da napomenemo da će PerSu marketi raditi nepromenjeno u narednom periodu, kao i da će biti adekvatno snabdeveni. To znači da nestašice namirnica neće biti. Sve naše aktivnosti u trenutnoj situaciji usmerene su ka obezbeđivanju dovoljnih količina robe. Namirnica na tržištu ima, dakle nema nestašica i nema potrebe za panikom. Naše prodavnice će raditi i ljudima će biti obezbeđeno da se snabdevaju redovno. Cene takođe ostaju nepromenjene“, saopšteno je iz kompanije.

     

    Što se tiče zaposlenih, svi koji su u mogućnosti da rade od kuće, usmereni su na to. Oni koji nisu, dodaje se u saopštenju, organizovani su na adekvatan način. Obezbeđene su dovoljne količine dezinfekcionih sredstava, kao i zaštitne opreme koja je od danas obavezna u svim PerSu marketima. Pored toga, vodiće se računa o što bržem protoku kupaca na kasi.

     

    Pročitajte još: Volonteri od danas na terenu, pružaju pomoć starijim sugrađanima (Foto)

     

    „Dezinfekcija ruku svih zaposlenih u objektima obavljaće se na svaka dva sata. Sprovodiće se i dezinfekcija sredstava za rad (računara, radnih površina i slično), zatim svih mašina za sečenje i obradu mesa, vitrina, podova, potrošačkih korpi, kvaka i pultova, na svaka tri sata. Smene će biti organizovane tako da oni koji imaju mlađu decu mogu da se prilagode. Zaposleni neće raditi ukoliko osete bilo kakve simptome respiratornog oboljenja“, navodi se u saopštenju kompanije.

     

    PerSu uputio preporuku svim kupcima

     

    Preporuka svim kupcima jeste da budu odgovorni i da ne dolaze bolesni u kupovinu, kao i da nose maske ukoliko ih imaju. Potrebno je da drže neophodno odstojanje, ukoliko čekaju u redu, a u slučaju veće gužve, da sačekaju ispred objekta i da u kupovinu dolaze sami, a ne u grupama. Takođe, potrebno je izbegavati dodirivanje proizvoda više puta i vraćati ih na policu, posebno onih koji nemaju sopstveno pakovanje, kao što su svež hleb, voće i povrće. Preporuka je i da se više koriste platne kartice nego gotovina, ukoliko je moguće.

     

    Pročitajte još: Gradonačelnik doneo odluku o neophodnim merama bezbednosti

     

    „U saradnji sa lokalnim samoupravama, radimo na procesu organizacije dostave robe na kućnu adresu, za lica starija od 65 godina, gde bi studenti i volonteri redovno dostavljali potrošačima potrebne namirnice“, kažu u kompaniji.

     

    Novosti i saopštenja vezana za rad ovog trgovinskog lanca možete pratiti na sajtu www.persu.rs kao i na društvenim mrežama.

     

    Ukoliko imate pitanja, obratite se putem besplatnog centra na broj 0800-030-030.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]