• Kompanija NIS zapošljava u Zrenjaninu deset novih radnika

    Kompanija NIS zapošljava u Zrenjaninu osam mehaničara, srednjoškolskog obrazovanja tehničkog ili mašinskog usmerenja, i sa radnim iskustvom, kojima odgovara terenski rad.   Radi se na preventivnom i planskom održavanju opreme remontnih sistema, kao i na detekciji, popravci i održavanju ispravnim remontnih sistema. Konkurs je otvoren do 5. aprila.   Pročitajte još: Kineska kompanija „Linglong“ raspisala […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija NIS zapošljava u Zrenjaninu deset novih radnika

    Kompanija NIS zapošljava u Zrenjaninu osam mehaničara, srednjoškolskog obrazovanja tehničkog ili mašinskog usmerenja, i sa radnim iskustvom, kojima odgovara terenski rad.

     

    Radi se na preventivnom i planskom održavanju opreme remontnih sistema, kao i na detekciji, popravci i održavanju ispravnim remontnih sistema. Konkurs je otvoren do 5. aprila.

     

    Pročitajte još: Kineska kompanija „Linglong“ raspisala još jedan konkurs za posao

     

    Kompaniji su potrebna i dva električara za rad u Zrenjaninu. Uslov za kandidate je diplomma srednje škole tehničkog usmerenja i vozačka dozvola „B“ kategorije. Poželjno je radno iskustvo i spremnost za terenski rad. Rok za prijave je 8. april.

     

    Pročitajte još: Gerontološki centar Zrenjanin zapošljava sedam negovateljica

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija