• KOMPANIJA GOMEX DOBILA LASKAVO MEĐUNARODNO PRIZNANJE

    ZRENJANIN – Trgovinskoj kući „Gomex“ danas je svečano dodeljen AAA Gold sertifikat bonitetne sposobnosti, koje dodeljuje renomirana kuća „Bisnode“.     -Priznanje koje dodeljujemo mora biti opravdano dugogodišnjim, sistematskim i kvalitetnim radom kompanije, jer samo takva poslovna aktivnost daje prave rezultate. Nema mnogo kompanija, ni u Srbiji, ni u Evropi, koje zasluže ovaj sertifikat, a da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOMPANIJA GOMEX DOBILA LASKAVO MEĐUNARODNO PRIZNANJE

    ZRENJANIN – Trgovinskoj kući „Gomex“ danas je svečano dodeljen AAA Gold sertifikat bonitetne sposobnosti, koje dodeljuje renomirana kuća „Bisnode“.

     

     

    -Priznanje koje dodeljujemo mora biti opravdano dugogodišnjim, sistematskim i kvalitetnim radom kompanije, jer samo takva poslovna aktivnost daje prave rezultate. Nema mnogo kompanija, ni u Srbiji, ni u Evropi, koje zasluže ovaj sertifikat, a da bi to bio AAA zlatni, mora se tri godine uzastopno postizati vrhunski rezultati po najstrožim kriterijumima, kojih ima više od 50 – istakao je direktor bonitetske kuće „Bisnode“ u Srbiji Miroslav Ekart.

     

    On je naglasio da je „Bisnode“ najveći evropski provajder poslovnih informacija o poslovanju firmi, sa velikom tradicijom, koji je prisutan u mnogim zemljama u Evropi, sa ukupnim prihodom od blizu 400 miliona evra.

     

    -Ono što je veoma bitno, u svakoj zemlji radimo na isti način, bez obzira da li je to Srbija ili Švedska. Na ovom tržištu prisutni smo šest godina a četiri godine radimo sertifikaciju – dodao je Ekart.

     

    Direktor „Gomex“-a Goran Kovačević izrazio je zadovoljstvo što se kompanija kojom upravlja našla u tako dobrom društvu.

     

    -Ovo je za nas značajan događaj, i pored toga što smo već dobitnici brojnih priznanja, jer da bi se zaslužio ovaj sertifikat potrebno je mnogo više od dobre volje i želje. Ovde se vrednuju brojni pokazatelji, koje morate ispuniti, i to tri godine za redom, na najvišem nivou. Iz tog razloga mi je ovo priznanje posebno drago. Ono što ga čini još značajnijim to je činjenica da posao kompanije „Gomex“ umnogome zavisi od poverenja, i dobavljača i potrošača. Mi godišnje obrnemo robe u vrednosti 100 miliona evra i treba zaslužiti povrerenje dobavljača, da bi se nesmetano i uspešno poslovalo. Sa ovim sertifikatom lakše ćemo sticati poverenje i onih dobavljača koji se tek pojavljuju na ovom tržištu – istakao je Kovačević, u obraćanju novinarima.

     

    On je podsetio da je slogan kompanije „Gomex“ – „Kod nas znate šta kupujete“, i da je to ključni princip u poslovanju i način sticanja poverenja kod potrošača, koji za određenu cenu dobijaju određeni standardni kvalitet.

     

    Govoreći o ovogodišnjem poslovanju kompanije, Kovačević je objavio da „Gomex“ odlično radi i da će svi poslovni rezultati biti dobri.

     

    -U ovom momentu imamo 1.670 zaposlenih, a godinu ćemo završiti sa 1.700 radnika. Prešli smo brojku od 150 maloprodajnih objekata, a ovih dana otvaramo još jedan novi u Zrenjaninu – najavio je Kovačević.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija