• Kompanija „Geze“ gradi nove pogone, investicija vredna 4,9 miliona evra

    Nemačka kompanija „Geze“, koja posluje u industrijskoj zoni „Elemir“ i koja se bavi izradom sistema za vrata i prozore, zadovoljna dosadašnjim poslovanjem u gradu na Begeju, odlučila je da proširi proizvodnju i izgradi nove proizvodne pogone.   Trenutno se gradi 6.300 kvadratnih metara pogona, od čega je deo prostora planiran za izmeštanje proizvodnih procesa iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Geze“ gradi nove pogone, investicija vredna 4,9 miliona evra

    Nemačka kompanija „Geze“, koja posluje u industrijskoj zoni „Elemir“ i koja se bavi izradom sistema za vrata i prozore, zadovoljna dosadašnjim poslovanjem u gradu na Begeju, odlučila je da proširi proizvodnju i izgradi nove proizvodne pogone.

     

    Trenutno se gradi 6.300 kvadratnih metara pogona, od čega je deo prostora planiran za izmeštanje proizvodnih procesa iz postojećeg objekta, ali i za novu opremu, dok će 2.500 kvadrata poslužiti za smeštanje opreme koja će testirati životni vek proizvoda ove kompanije.

     

    – Naši proizvodi i sistemska rešenja podležu stalnoj internoj i eksternoj kontroli i poseduju međunarodno priznate dozvole, sertifikate i oznake ispitavanja, na šta smo posebno ponosni. Vrednost ove investicije je oko 4,9 miliona evra. A ovom investicijom još jednom dokazujemo da stremimo ka kontinuiranom rastu u skladu sa ekološkim i ekonomskim standardima – izjavio je direktor kompanije „Geze“ u Zrenjaninu Vanja Milić.

     

    On je napomenuo da novom investicijom „Geze“ takođe potvrđuje da je, kao strana kompanija, izuzetno zadovoljan svojim poslovanjem u Zrenjaninu.

     

    – Konstantnim razvojem i ulaganjem u proizvodni pogon i svoje zaposlene, stremimo kao boljem i kvalitetnijem proizvodu, ali i ka uspešnoj saradnji sa okruženjem u kom se nalazimo – istakao je Milić, uz napomenu da „Geze“ trenutno u Srbiji zapošljava 200 radnika.

     

    Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izjavio je da je prošle i pretprošle godine potpisano više ugovora sa investitorima koji grade i koji će graditi nove pogone.

     

    – Ovo je još jedan dokaz da svi investitori koji su došli u naš grad, ili uspešno rade u postojećim kapacitetima, ili šire delatnost. Niko nije otišao iz grada, a gradi se na sve četiri strane, i to je veoma dobra vest. Verujem da će takav trend biti nastavljen i sledeće i svih narednih godina – ocenio je Janjić, dodajući da svako proširenje i svaka nova hala znači otvaranje novih radnih mesta, za šta se lokalna uprava i borila sve ovo vreme.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija