• Kompanija „General Solutions“ planira izgradnju pogona u Zrenjaninu

    Grad Zrenjanin je oglasio javni uvid u urbanističko-arhitektonski projekat za izgradnju proizvodnih objekata kompanije „General Solutions“, koji će se nalaziti u zrenjaninskoj radnoj zoni „Istok“. Na sajtu Grada Zrenjanina je objavljeno da javni uvid traje do petka, 6. novembra.   Na osnovu priložene dokumentacije može se zaključiti da investitor planira izgradnju na parceli površine oko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „General Solutions“ planira izgradnju pogona u Zrenjaninu

    Grad Zrenjanin je oglasio javni uvid u urbanističko-arhitektonski projekat za izgradnju proizvodnih objekata kompanije „General Solutions“, koji će se nalaziti u zrenjaninskoj radnoj zoni „Istok“. Na sajtu Grada Zrenjanina je objavljeno da javni uvid traje do petka, 6. novembra.

     

    Na osnovu priložene dokumentacije može se zaključiti da investitor planira izgradnju na parceli površine oko 1.600 kvadratnih metara, neposredno uz pogone preduzeća „Novares“ i „Isco“. Ova lokacija se nalazi na raskrsnici magistralnog puta Zrenjanin – Vršac i lokalnog tranzitnog puta ka pogonima NIS-a i trening centru te kompanije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju stan sa jednim od najlepših pogleda na Zrenjanin (Foto)

     

    „General Solutions“ u proizvodnim objektima planira da proizvodi metalne delove, sklopove i strukture i da pruža usluge pakovanja svih veličina za proizvodna postrojenja. Investitor pripada grupi vodećih kompanija u oblasti proizvodnje metala i prefabrikacije čeličnih i varenih komponenti za razne grane industrije u regionu. Najveći deo proizvodnje izvozi na tržište Evropske unije.

     

    Firma je osnovana u Zrenjaninu 2012. godine. Trenutno posluje u zakupljenom prostoru nekadašnje fabrike tepiha „Proleter“ i zapošljava 92 radnika.

     

    Pored svih novih industrijskih zona na obodima grada, sada se širi i radna zona „Istok“. U njoj već sada posluje nekoliko uspešnih privrednih kolektiva, uz stovarišta i magacinski prostor. Francuski „Novares“ posluje i u režimu Slobodne zone, na površini od 2,4 hektara.

     

    Zona „Istok“ nalaziće se i u neposrednoj blizini obilaznice oko Zrenjanina, čija se poslednja deonica oslanja na zonu. Na ukrštanju tog puta i pravca Zrenjanin-Lazarevo-Sečanj-Vršac gradiće se i kružna raskrsnica.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija