• Kompanija „Dijamant“ prilagodila svoj logotip aktuelnoj situaciji

    Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina prilagodila je svoj logotip aktuelnoj situaciji u zemlji i svetu izazvanoj pandemijom koronavirusa.   Novi logotip predstavlja kuću ispod koje stoji poruka: „Ostani kod kuće“.   „Odgovorno ponašanje svakog pojedinica, ali i kompanija, danas ima veći značaj nego ikada pre. Novim logotipom, ali i svojim primerom u organizaciji posla, želimo da inspirišemo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Dijamant“ prilagodila svoj logotip aktuelnoj situaciji

    Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina prilagodila je svoj logotip aktuelnoj situaciji u zemlji i svetu izazvanoj pandemijom koronavirusa.

     

    Novi logotip predstavlja kuću ispod koje stoji poruka: „Ostani kod kuće“.

     

    „Odgovorno ponašanje svakog pojedinica, ali i kompanija, danas ima veći značaj nego ikada pre. Novim logotipom, ali i svojim primerom u organizaciji posla, želimo da inspirišemo sve građane da ostanu kod kuće i na taj način daju svoj doprinos u sprečavanju širenja pandemije“, saopštila je kompanija „Dijamant“.

     

    Pročitajte još: Kompanija „Linglong Tire“ zapošljava u Zrenjaninu IT inženjere

     

    Od početka novonastale situacije, ova kompanija se pridržava svih zdravstvenih preporuka i mera.

     

    „Ne samo da na taj način brinemo o svojim zaposlenima, već brinemo o celokupnom društvu. Našim kolegama u proizvodnji pružili smo bezbedan ambijent za rad, primenjujući sve preporučene mere zaštite zdravlja, a celokupnom društvu redovno snabdevanje našim proizvodima“, saopšteno je iz „Dijamanta“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]