• Kompanija „Borets Servise Serbia“ obeležila deset godina rada

    Kompanija „Borets Servise Serbia“, koja se bavi proizvodnjom i servisiranjem električnih savremenih sistema za ispumpavanje nafte i drugih energenata, obeležila je deset godina rada u Srbiji.   Svečanost je održana u sedištu kompanije u Zrenjaninu, u prisustvu zaposlenih, predstavnika lokalne samouprave i poslovnih partnera.   Kompanija je kao pravno lice u Srbiji osnovana 2010. godine. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Borets Servise Serbia“ obeležila deset godina rada

    Kompanija „Borets Servise Serbia“, koja se bavi proizvodnjom i servisiranjem električnih savremenih sistema za ispumpavanje nafte i drugih energenata, obeležila je deset godina rada u Srbiji.

     

    Svečanost je održana u sedištu kompanije u Zrenjaninu, u prisustvu zaposlenih, predstavnika lokalne samouprave i poslovnih partnera.

     

    Kompanija je kao pravno lice u Srbiji osnovana 2010. godine. To je učinjeno u momentu kada se ukazala potreba za uvođenjem savremenih električnih pumpi na naftnim poljima u Vojvodini. Od osnivanja do danas, zahvaljujući „Boretsu“ su na tržištima Srbije, Hrvatske, Slovačke i Bosne i Hercegovine implementirane pumpe bez kojih je eksploatacija nafte iz bušotina u današnje vreme teško zamisliva. Pored proizvodnje i servisiranja opreme, „Borets Servise Serbia“ naručiocima pruža i inženjerske usluge, ostvarujući tako kompletan, zatvoren ciklus.

     

    borets servise serbia

     

    „Borets Servise Serbia“ uključen u proces dualnog obrazovanja

     

    U kompaniji je zaposleno 75 radnika. Među njima su mnogi sticali znanje u servisnim centrima „Boretsa“ u Rusiji, Americi i Egiptu. Danas u proizvodnoj jedinici u Zrenjaninu rade stručnjaci čije savete traže zaposleni u drugim „Borets“ centrima širom sveta.

     

    – Deset godina rada možda nije dug period, međutim, ukoliko u obzir uzmemo uspešnost ostvarivanja strategije koju smo usvojili na početku, zaista imamo opravdan razlog za obeležavanje prvog značajnijeg jubileja. Kada se osvrnem na deceniju iza nas, mogu da kažem da je bilo potrebno puno truda, vremena, rada i čelične discipline da stvorimo uspešan biznis, pouzdane partnere i kolektiv kojim se ponosim. Većina zaposlenih je u kolektivu duže od sedam godina, što u velikoj meri govori o stabilnosti koju smo postigli – rekao je generalni direktor kompanije „Borets Servise Serbia“ Fjodor Kormakov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rakija od šljive Milutina Krstajića dobila nacionalni žig “Čuvarkuća”

     

    Kada je reč o planovima za narednih deset godina, Kormakov je rekao da je budućnost kompanije okrenuta novim tehnologijama i daljem razvoju na području Srbije, ali i okolnih zemalja, pre svega Mađarske i Rumunije.

     

    U ovoj kompaniji kažu da zaposleni stečeno znanje i stručnost nesebično dele sa učenicima i studentima. Saradnja sa Regionalnom privrednom komorom Zrenjaninu rezultirala je uključivanjem „Borets Servise Serbia“ u proces dualnog obrazovanja za profil tehničar mehatronike. Od ovog septembra đaci će dolaziti u pogone na praksu, a kasnije možda upravo tu i pronađu svoje radno mesto.

     

    Inače, od osnivanja do danas, „Borets Servise Serbia“ je strateški partner kompanije NIS.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija