Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kompanija “BB Trade” zapošljava prodavce, vozače i menadžera

bb trade

“BB Trade” a.d. je usled konstantnog razvoja maloprodajne mreže u potrazi za profesionalcima koji bi se pridružili odeljenju prodaje, saopštavaju iz ove kompanije.

 

Kompaniji „BB Trade“ potrebni su prodavci za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se traži srednjoškolsko obrazovanje III i IV stepen i osnovno poznavanje rada na računaru, a poželjno je iskustvo u trgovini.

 

Poslodavcu su potrebni i vozači sa prebivalištem u Zrenjaninu, Ečki i Stajićevu. Od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole, a obavezna je „C“ kategorija, srednja stručna sprema i spremnost za terenski rad. Poželjno je vozačko iskustvo u distribuciji prehrambenih proizvoda. Zainteresovani kandidati mogu popuniti prijavu na poslovi.persu.rs ili CV poslati na mail bb.hrmanager@gmail.com

 

Pročitajte još: Dom zdravlja traži spremačicu, jedini uslov je završena osnovna škola

 

Otvoren je konkurs i za menadžera kategorije, za rad u Zrenjaninu. U opisu dužnosti navodi se upravljanje kategorijom proizvoda, razumevanje i prepoznavanje potreba kupaca, radi definisanja asortimana, standarda izlaganja, cena i promocija za kategoriju. Profil kandidata je diploma više ili visoke stručne spreme, poželjno ekonomskog usmerenja. Potrebno je i radno iskustvo minimalno jedna godina, na istim ili sličnim pozicijama i poznavanje rada na računaru. Traže se i dobre organizacione i pregovaračke sposobnosti, da je kandidat aktivan vozač, „B“ kategorije, i spreman za terenski rad po potrebi. Prijavu i CV treba poslati elektronskim putem. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM