• Kompanija BB Trade objavila nove oglase za posao

    BB Trade ad, trgovinski lanac koji posluje na teritoriji Vojvodine, u potrazi je za profesionalcima koji će se pridružiti njegovom timu. Ukoliko ste analitični, sistematični, vredni i želite karijeru sa mogućnošću za napredovanje, možete se prijaviti na konkurs za otvoreno radno mesto:   CATEGORY MANAGER ZA VOĆE I POVRĆE   Lokacija radnog mesta: Đurđevo – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija BB Trade objavila nove oglase za posao

    BB Trade ad, trgovinski lanac koji posluje na teritoriji Vojvodine, u potrazi je za profesionalcima koji će se pridružiti njegovom timu. Ukoliko ste analitični, sistematični, vredni i želite karijeru sa mogućnošću za napredovanje, možete se prijaviti na konkurs za otvoreno radno mesto:

     

    CATEGORY MANAGER ZA VOĆE I POVRĆE

     

    Lokacija radnog mesta: Đurđevo – Zrenjanin

     

    Zadaci i odgovornosti radnog mesta:

     

    Analiza i ocena tržišta, konkurencije i dobavljača; definisanje, odabir i upravljanje asortimanom; upravljanje ugovorima; upravljanje pozicioniranjem asortimana; formiranje i upravljanje cenama; upravljanje zalihama i obrtom zaliha; upravljanje promocijama; definisanje strategija i taktika kategorije; upravljanje lancem snabdevanja; preuzimanje odgovornosti za ispunjenje ključnih zadataka.

     

    Profil kandidata:

     

    Viša ili visoka stručna sprema; najmanje 3 godina radnog iskustva u sektoru robe široke potrošnje (prednost iskustvo u kategorijama lako kvarljive robe); poznavanje rada na računaru –  MS Office paket sa naglaskom na tabelarna proračunavanja (Excel – napredni nivo); dobre organizacione i pregovaračke sposobnosti; razvijenu emotivnu inteligenticiju; veštinu komunikacije; spremnost za preuzimanje odgovornosti i ispunjavanje ciljeva; posedovanje vozačke dozvole B kategorije je prednost.

     

    Šta nudimo:

     

    Fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima; rad u dinamičnom okruženju; saradnju sa profesionalcima iz oblasti maloprodaje sa višedecenijskim iskustvom; mogućnost da svoju kreativnost primenite u poslu; stručno usavršavanje, treninge i mogućnost napredovanja.

     

     

    SARADNIK ZA TM (TRADE MARKETING) I VIZUELNI IDENTITET

     

    (1 izvršilac)

     

    Zadaci u oblasti trade marketinga:

     

    Vodi evidenciju raspoloživih sekundarnih pozicija u maloprodajnim objektima; učestvuje u pregovorima sa dobavljačima i dogovara marketinške aktivnosti sa dobavljačima u maloprodajnom objektu; prati ostvarenje ciljeva i vrši naplatu dodatnog pozicioniranja dobavljačima; izveštava zaposlene u maloprodajnim objektima o postignutim dogovorima; administrira ugovore sa dobavljačima.

     

    Zadaci u oblasti vizuelnog identiteta:

     

    Kreira i vrši implementaciju standarda vizuelnog identiteta na svim korporativnim materijalima, u skladu sa utvrđenom Knjigom standarda; vrši aktivnosti brendiranja (maloprodajni objekti, vozni park, uniforme, marketinški materijali); učestvuje na razvoju ambalaže robne marke u saradnji sa dizajnerima; učestvuje u kreiranju standarda izgleda štampanih promo materijala; poručuje i distribuira POS materijale; svakodnevno šalje informacije i instrukcije maloprodajnim objektima.

     

    Profil kandidata:

     

    Visoka stručna sprema, poželjno ekonomskog usmerenja; poželjno radno iskustvo minimum 2 godine; poznavanje rada na računaru (MS Office); aktivan vozač, B kategorija; spremnost za preuzimanje odgovornosti i ispunjavanje ciljeva.

     

    Šta nudimo:

     

    Adekvatnu platu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima; rad u dinamičnom okruženju; saradnju sa profesionalcima iz oblasti maloprodaje sa višedecenijskim iskustvom; mogućnost da svoju kreativnost primenite u poslu; stručno usavršavanje, treninge, studijske posete.

     

    BB Trade očekuje prijave kandidata i iz Novog Sada i Zrenjanina. Ako smatrate da ispunjavate gorenavedene uslove, ako sebe vidite kao pravu osobu za izazov i dinamiku ovog radnog mesta, molimo Vas da Vašu prijavu i CV pošaljete preko sajta poslovi.persu.rs ili na e-mail bb.hrmanager@gmail.com

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija