• KOJA SU ZANIMANJA TRAŽENA

    Za učešće na sajmu zapošljavanja do sada su se prijavila 24 poslodavca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOJA SU ZANIMANJA TRAŽENA

    ZRENJANIN – U organizaciji Grada Zrenjanina i ovdašnje filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, u Hali sportova „Medison“, 21. aprila, biće održan sajam zapošljavanja. Sajam će trajati od 10 do 13 časova.

    Jedan od prethodnih sajmova zapošljavanja
    Jedan od prethodnih sajmova zapošljavanja

    Za predstojeći, dvadeseti po redu sajam zapošljavanja u Zrenjaninu, do sada su se prijavila 24 poslodavca, koja su iskazala potrebu za 149 radnika.

    Traženi su niskokvalifikovani radnici, zavarivači, zidari, tesari, moleri, monteri suve gradnje, rukovaoci građevinskom mehanizacijom, automehaničari, autolimari, administrativni radnik, prodavci, kasiri, magacioneri, mesari, pekari, kuvari, konobari, prezenteri, distributeri, agenti prodaje, komercijalisti, vozači (B i C kategorije), radnici obezbeđenja, poljoprivredni tehničar, tekstilni tehničar, farmaceutski tehničari, profesor engleskog, diplomirani tehnolog – hemičar, diplomirani inženjeri fitomedicine i diplomirani farmaceuti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija