• Keramika Jovanović otvara prvi distributivni centar izvan Srbije

    U četvrtak, 6. juna, „Keramika Jovanović“ će otvoriti distributivni centar i prodajni salon keramike u Bijeljini (Republika Srpska).   U okviru kompleksa, koji ima površinu od 9.000 metara kvadratnih, nalazi se prodajni salon od 650 kvadrata, zatvoreni magacinski prostor površine 1.000 kvadratnih metara i otvoreni skladišni prostor na 6.000 kvadrata.   Ovo će biti prvi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Keramika Jovanović otvara prvi distributivni centar izvan Srbije

    U četvrtak, 6. juna, „Keramika Jovanović“ će otvoriti distributivni centar i prodajni salon keramike u Bijeljini (Republika Srpska).

     

    U okviru kompleksa, koji ima površinu od 9.000 metara kvadratnih, nalazi se prodajni salon od 650 kvadrata, zatvoreni magacinski prostor površine 1.000 kvadratnih metara i otvoreni skladišni prostor na 6.000 kvadrata.

     

    Ovo će biti prvi distributivni centar „Keramike Jovanović“ izvan teritorije Republike Srbije. Vrednost investicije iznosi 1,2 miliona evra, a gradnja je trajala 15 meseci.

     

    „Keramika Jovanović“ na teritoriji Republike Srbije ima 13 maloprodajnih salona.

     

    Prodajni saloni se nalaze u Zrenjaninu, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Subotici, Somboru, Zaječaru, Šapcu, Kikindi i Temerinu.

     

    „Godišnja prodaja pločica kroz našu prodajnu mrežu iznosi više od 3.000.000 kvadratih metara“, saopštavaju iz „Keramike Jovanović“.

     

    Grupaciju „Keramika Jovanović“, koja je osnovana 1994. godine, čine kompanije iz segmenta proizvodnje: opekarskih proizvoda („Neimar“  Zrenjanin), građevinskih i industrijskih proizvoda na bazi perlita („Termika“ Zrenjanin), tuš kabina („Keramika Jovanović dooel“ Makedonija).

     

    Privredno društvo „Ogrev“, kao članica grupacije, bavi se distribucijom građevinskog materijala na teritoriji srednjobanatskog regiona.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija