Ekonomija Vesti Zrenjanin

Keramika Jovanović otvara prvi distributivni centar izvan Srbije

keramika jovanović u bijeljini

U četvrtak, 6. juna, „Keramika Jovanović“ će otvoriti distributivni centar i prodajni salon keramike u Bijeljini (Republika Srpska).

 

U okviru kompleksa, koji ima površinu od 9.000 metara kvadratnih, nalazi se prodajni salon od 650 kvadrata, zatvoreni magacinski prostor površine 1.000 kvadratnih metara i otvoreni skladišni prostor na 6.000 kvadrata.

 

Ovo će biti prvi distributivni centar „Keramike Jovanović“ izvan teritorije Republike Srbije. Vrednost investicije iznosi 1,2 miliona evra, a gradnja je trajala 15 meseci.

 

„Keramika Jovanović“ na teritoriji Republike Srbije ima 13 maloprodajnih salona.

 

Prodajni saloni se nalaze u Zrenjaninu, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Subotici, Somboru, Zaječaru, Šapcu, Kikindi i Temerinu.

 

„Godišnja prodaja pločica kroz našu prodajnu mrežu iznosi više od 3.000.000 kvadratih metara“, saopštavaju iz „Keramike Jovanović“.

 

Grupaciju „Keramika Jovanović“, koja je osnovana 1994. godine, čine kompanije iz segmenta proizvodnje: opekarskih proizvoda („Neimar“  Zrenjanin), građevinskih i industrijskih proizvoda na bazi perlita („Termika“ Zrenjanin), tuš kabina („Keramika Jovanović dooel“ Makedonija).

 

Privredno društvo „Ogrev“, kao članica grupacije, bavi se distribucijom građevinskog materijala na teritoriji srednjobanatskog regiona.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM