• Kako će izgledati tržište nekretnina nakon ukidanja vanrednog stanja

    U redovnoj rubrici koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com ove nedelje razgovaramo o tome kako će izgledati tržište nekretnina nakon ukidanja vanrednog stanja i povratka u redovan režim rada i funkcionisanja svih učesnika u prometu.   – Poslednjih nedelju dana imamo sve više poziva kako onih koji bi nekretninu da prodaju tako i onih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kako će izgledati tržište nekretnina nakon ukidanja vanrednog stanja

    U redovnoj rubrici koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com ove nedelje razgovaramo o tome kako će izgledati tržište nekretnina nakon ukidanja vanrednog stanja i povratka u redovan režim rada i funkcionisanja svih učesnika u prometu.

     

    – Poslednjih nedelju dana imamo sve više poziva kako onih koji bi nekretninu da prodaju tako i onih koji bi da je kupe. Više je, moram da kažem, poziva potencijalnih kupaca. Meni, kao nekome ko je dugo u ovom poslu, povećano interesovanje je potpuno logično. Mnogi su imali plan o kupovini, imaju i obezbeđena sredstva, i čim se situacija malo relaksirala, žele da svoj planove i ostvare – kaže za naš portal Gordana Božić, vlasnica agencije Gsigma.

     

    Gradilišta bila aktivna i prethodna dva meseca

     

    Gradilišta novih stambenih objekata u gradu bila su aktivna i prethodna dva meseca. Na nekima je bilo kratkotrajnog zastoja, ali ovih dana i na njima se poslovi nastavljaju. Investitori su nastavili sa izgradnjom već započetih objekata, a u međuvremenu su se pojavila i neka nova gradilišta.

     

    – To odmah povećava interesovanje. Mi se polako vraćamo u režim rada od pre dva meseca, ali za sada još ne vodimo potencijalne kupce u obilazak nekretnina. Telefoni agenata dostupni su i informacije delimo. Isto važi i za mejlove. Da bismo ozbiljno krenuli sa realizacijom, i ostali akteri u procesu moraju biti u punom pogonu. Katastar još ne radi sa strankama, a ta nam je služba jako važna za naš posao. Savetovala bih klijente da prate tržište nekretnina i ponudu na našem sajtu i da nas zovu telefonom bez ustručavanja. A vrlo brzo se vidimo – završava Gordana Božić.

     

    Za više informacija možete se obratiti agenciji „Gsigma“ na telefon 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Pročitajte još: Najsigurnije je nekretninu kupiti ili prodati preko licencirane agencije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija