• Još pet poslodavaca raspisalo nove konkurse za posao

    U redovnoj ekonomskoj rubrici i danas objavljujemo aktuelne oglase za posao.   Osnovna škola „Sveti Sava“ Žitište zapošljava nastavnika engleskog jezika, za rad u matičnoj školi u Žitištu i izdvojenom odeljenju u Ravnom Topolovcu. Istoj školi potrebne su i tri čistačice. Kontakt telefon za više informacija je 3821 115.   Molersko-fasaderska radnja „K2DF commerce“ Zrenjanin […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još pet poslodavaca raspisalo nove konkurse za posao

    U redovnoj ekonomskoj rubrici i danas objavljujemo aktuelne oglase za posao.

     

    Osnovna škola „Sveti Sava“ Žitište zapošljava nastavnika engleskog jezika, za rad u matičnoj školi u Žitištu i izdvojenom odeljenju u Ravnom Topolovcu. Istoj školi potrebne su i tri čistačice. Kontakt telefon za više informacija je 3821 115.

     

    Molersko-fasaderska radnja „K2DF commerce“ Zrenjanin traži tri keramičara, tri gipsara i četriri fasadera-molera, sa najmanje šest meseci radnog iskustva. Rad je terenski uz obezbeđen prevoz. Poslovi su na neodređeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 061 608 79 64.

     

    Pročitajte još: Tri zrenjaninske kompanije zapošljavaju nove radnike

     

    Poslodavac „Zlatni klas senior“ iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem vozača, sa trogodišnjom srednjom školom iz oblasti saobraćaja i vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 530 193.

     

    Firmi „Modulor“ Beograd potrebno je pet pomoćnih građevinskih radnika, kao i pet armirača, za terenski rad, pored ostalog i u Novom Bečeju. Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Ribarsko gazdinstvo „Ečka“ AD Lukino Selo zapošljava komercijalnog referenta. Mesto rada je Lukino Selo, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 326 178.

     

    Aktuelni konkursi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija