Ekonomija YSLAJDER

JOŠ JEDNA PRILIKA DA DOBIJETE POSAO U VELIKOJ KOMPANIJI!

ZRENJANIN – „Delphi“, jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije, koja posluje u Novom Sadu, i u ponedeljak, 27. novembra, organizovaće program „Otvorenih vrata“, kada će Zrenjaninci, zainteresovani za rad u pogonima ove kompanije, imati priliku da čuju sve pojedinosti u vezi sa njihovim radnim angažmanom.

 

 

Potencijalni kandidati za posao moći će da čuju sve što ih zanima o kompaniji „Delphi“, uslovima zapošljavanja i drugom.

 

„Dan otvorenih vrata“ biće organizovan u ponedeljak, od 10 časova, u prostorijama „Gradske stambene agencije“, u Gimnazijskoj ulici broj 7, u Zrenjaninu.

 

„Delphi“ je, inače, iskazao potrebu za zapošljavanjem operatera, odnosno radnika u proizvodnji, koji u najvećoj meri i čine strukturu zaposlenih, a za koje je dovoljna samo završena osnovna škola i spremnost za rad u sve tri smene, uključujući i noćnu.

 

S druge strane, kompanija nudi redovnu i sigurnu zaradu, plaćene troškove regresa i toplog obroka, organizovan prevoz iz Zrenjanina, osmočasovno radno vreme sa pauzama i mogućnost napredovanja i nagrađivanja, kao i organizovane obuke.

 

Oni koji iz određenog razloga nisu u mogućnosti da posete program „Otvorenih vrata“, za posao u ovoj fabrici mogu da konkurišu i putem e-maila na adresu delphiposao@delphi.com i sajta „Poslovi Infostud“, a sve informacije o zaposlenju mogu dobiti na telefon 060/88 92 534.

 

Više informacija možete PROČITATI OVDE.

Podeli članak
sinovoz
FAM