• JOŠ JEDNA KOMPANIJA ZAINTERESOVANA ZA ULAGANJE

    ZRENJANIN – Južnokorejska kompanija „Eseks Balkan“ doo zainteresovana je da kupi građevinsko zemljište u industrijskoj zoni „Jugoistok“. U pogonu u kojem bi se proizvodila emajlirana bakarna žica, planirano je da se do 2023. godine zaposli 150 radnika, a u punom kapacitetu i 162.     Gradsko građevinsko zemljište koje je potrebno otuđiti za potrebe izgradnje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ JEDNA KOMPANIJA ZAINTERESOVANA ZA ULAGANJE

    ZRENJANIN – Južnokorejska kompanija „Eseks Balkan“ doo zainteresovana je da kupi građevinsko zemljište u industrijskoj zoni „Jugoistok“. U pogonu u kojem bi se proizvodila emajlirana bakarna žica, planirano je da se do 2023. godine zaposli 150 radnika, a u punom kapacitetu i 162.

     

    Ovu investiciju razmatralo je Gradsko veće

     

    Gradsko građevinsko zemljište koje je potrebno otuđiti za potrebe izgradnje pogona površine je 7 hektara i 36 ara.

     

    Investitor je zatražio da gradsko građevinsko zemljište u zoni „Jugoistok“ kupi po ceni nižoj od tržišne. Gradsko veće odobrilo je nižu cenu, a to bi trebalo sutra da učini i Skupština grada.

     

    Zasedanje Skupštine zakazano je za sutra u 10 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Ne znam do kada i koliko će još vladati ovom zemljom i ovim gradom prodavati obradivo zemljište da bi motali bakarnu žicu je totalno ludilo i ponižavanje ovog naroda…neka nam je bog na pomoći jer mi sami sebi ne možemo , očigledno,pomoći!!!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija