• JOŠ JEDAN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA, SPREMITE RADNE BIOGRAFIJE

    ŽITIŠTE – Opština Žitište, u saradnji sa zrenjaninskom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje – ispostavom Žitište, organizuje Sajam zapošljavanja. Sajam će se održati u četvrtak, 29. marta, u žitištanskom Domu kulture.     Nezaposlena lica će imati priliku da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Nezaposleni i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ JEDAN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA, SPREMITE RADNE BIOGRAFIJE

    ŽITIŠTEOpština Žitište, u saradnji sa zrenjaninskom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje – ispostavom Žitište, organizuje Sajam zapošljavanja. Sajam će se održati u četvrtak, 29. marta, u žitištanskom Domu kulture.

     

    Sajam zapošljavanja
    Zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje

     

    Nezaposlena lica će imati priliku da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Nezaposleni i poslodavci takođe će moći da dobiju sve informacije u vezi sa aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja.

     

    Svi zainteresovani poslodavci koji žele da učestvuju na Sajmu zapošljavanja mogu da se prijave slanjem obrasca na e-mail adresu cbdoipa@gmail.com

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija