• Još jedan pokušaj prodaje zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“

    Stečajni upravnik Fabrike lekova „Jugoremedija“ Radovan Savić oglasio je još jednu prodaju ove zrenjaninske farmaceutske kuće.   Kako je Savić izjavio za portal zrenjaninski.com, u oglasu za prodaju osnovni parametri nisu promenjeni od poslednjeg pokušaja prodaje.   Vrednost fabrike lekova procenjena je na blizu 3,9 milijardi dinara. Otkup  dokumentacije košta 500.000 dinara, a depozit koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još jedan pokušaj prodaje zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“

    Stečajni upravnik Fabrike lekova „Jugoremedija“ Radovan Savić oglasio je još jednu prodaju ove zrenjaninske farmaceutske kuće.

     

    Kako je Savić izjavio za portal zrenjaninski.com, u oglasu za prodaju osnovni parametri nisu promenjeni od poslednjeg pokušaja prodaje.

     

    Vrednost fabrike lekova procenjena je na blizu 3,9 milijardi dinara. Otkup  dokumentacije košta 500.000 dinara, a depozit koji je neophodno uplatiti kako bi se učestvovalo u nadmetanju je 777 miliona dinara.

     

    Imovinu „Jugoremedije“ čini industrijski kompleks fabrike, pripadajuća oprema, jedan stan, 28 motornih vozila, inventar…

     

    Na prodaju je oglašena i intelektualna svojina – 21 žig za lekove, kao i parnica koja se vodi pred Privrednim sudom u Zrenjaninu za povraćaj dozvola za stavljanje 22 leka u promet.

     

    Prodaje se i 9 preparata koji predstavljaju lekove zaštićene robnim žigom i 12 preparata koji predstavljaju generičke lekove za koje „Jugoremedija“ poseduje kompletan tehnološki postupak.

     

    Dospele ponude biće otvorene 6. avgusta, u 12 sati, u prostorijama fabrike.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija