• Još dva zrenjaninska poslodavca raspisala konkurse za zapošljavanje

    Objavljeni su novi konkursi za zapošljavanje koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   PROČITAJTE JOŠ: Caffe Piccolo iz Zrenjanina danas raspisao novi oglas za posao   Preduzetnička radnja „Elektro kontrol“ iz Zrenjanina zapošljava elektromehaničara mašina i opreme. Od kandidata se očekuje da ima završenu srednju školu, smer elektrotehnika i komunkacije, a radno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još dva zrenjaninska poslodavca raspisala konkurse za zapošljavanje

    Objavljeni su novi konkursi za zapošljavanje koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Caffe Piccolo iz Zrenjanina danas raspisao novi oglas za posao

     

    Preduzetnička radnja „Elektro kontrol“ iz Zrenjanina zapošljava elektromehaničara mašina i opreme. Od kandidata se očekuje da ima završenu srednju školu, smer elektrotehnika i komunkacije, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave poslodavcu na kontakt telefon 063 380 561 ili da pošalju e-mail na elektrokontrolzr@gmail.com Konkurs traje do 5. juna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Petkus Process Control” iz Zrenjanina nudi posao

     

    „Nivas Co“ doo iz Zrenjanina na određeno vreme zapošljava ekonomistu. Zahtevani nivo kvalifikacija je VI1 i VII1 stepen, a obavezna je i vozačka dozvola B kategorije. Radno iskustvo nije bitno. Zainteresovani kandidati treba da se jave poslodavcu na kontakt telefon 063/810-95-51. Konkurs je otvoren do 10. juna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Restoran “Babatovo” zapošljava: Potreban konobar, obezbeđen prevoz

     

    Novi konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]