• Jedna zrenjaninska firma i dve ustanove objavile oglase za posao

    Objavljeni su novi oglasi za posao koje vam informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.   AD „Izolir“ Zrenjanin objavio je konkurs za komercijalistu mašinske struke. Traženi obrazovni profil je VII stepen stučne spreme, radno iskustvo više od šest meseci i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Lice za kontakt […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedna zrenjaninska firma i dve ustanove objavile oglase za posao

    Objavljeni su novi oglasi za posao koje vam informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin objavio je konkurs za komercijalistu mašinske struke. Traženi obrazovni profil je VII stepen stučne spreme, radno iskustvo više od šest meseci i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Lice za kontakt je Maja Škundrić, kontakt telefon je 063/508-276, a email office@izolir.rs

     

    PROČITAJTE JOŠ: Otvoren novi konkurs za posao, privatnoj firmi potrebni vozači

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos, na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre – tehničara, na ostalim bolničkim odeljenjima, za rad u Službi pedijatrije.

     

    Uz molbu, kandidati moraju da prilože CV, kao i overene fotokopije diplome, uverenja o položenom stručnom ispitu i licence izdate od nadležnog organa, ili rešenje o upisu u komoru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Wash express service iz Zrenjanina raspisao konkurs za posao

     

    Hemijsko-prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ iz Zrenjanina traži spremačicu za rad na određeno vreme. Prijavni formular, biografiju sa imenom, prezimenom, adresom, kontakt telefonom i važećim, odnosno overenim fotokopijama dokumenata traženih u konkursu, kandidati dostavljaju na adresu: Hemijsko-prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić”, Stevice Jovanovića 46, 23000 Zrenjanin.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija