Ekonomija

JEDNA FIRMA TRAŽI DVADESET RADNIKA, A TU SU I DRUGI OGLASI ZA POSAO

posao

ZRENJANIN – Poslodavac Apoteka „Janković“ iz Novog Sada traži dva diplomirana farmaceuta za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme, radno iskustvo je nebitno, a potrebno je da kandidati imaju osnovna informatička znanja. Probni rad je mesec dana, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

SR „NB dom“ oglasila je potrebu za zapošljavanje dva zidara na određeno vreme. Obrazovanje je nebitno, ali je potrebno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Rad je van prostorija poslodavca, uz obezbeđen prevoz. Isti poslodavac zapošljava i dva tesara sa radnim iskustvom, na određeno vreme

SR „Limdex“ traži građevinskog limara za rad u Zrenjaninu. Radni odnos je na određeno vreme, a potrebno je godinu dana radnog iskustva. Rad je terenski uz obezbeđen prevoz.

Firma „Compressor&Engine services“ zapošljava jednog diplomiranog inženjera elektrotehnike. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ zapošljava medicinsku sestru – tehničara, na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, na odeljenju za anesteziju, i jednu medicinsku sestru na odeljenju za zbrinjavanje urgentnih stanja.

Autocentar „Optima M“ zapošljava na određeno vreme jednog automehaničara. Potrebna je dozvola B kategorije i radno iskustvo od najmanje šest meseci.

DOO „Tisza automotive“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem čak 20 radnika na proizvodnoj liniji. Posao je u Senti, na određeno vreme, a ne traži se radno iskustvo. Oglas je otvoren do kraja ovog meseca.

Više informacija o svim ovim oglasima možete pronaći u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM