• Jedan poslodavac traži pedeset radnika, drugi dvadeset

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava četvoro prodavaca – kasira na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno.   „Delhaize Serbia“ Beograd oglasila je potrebu za zapošljavanjem 20 prodavaca za rad u Zrenjaninu i Bečeju. Posao je na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedan poslodavac traži pedeset radnika, drugi dvadeset

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava četvoro prodavaca – kasira na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno.

     

    „Delhaize Serbia“ Beograd oglasila je potrebu za zapošljavanjem 20 prodavaca za rad u Zrenjaninu i Bečeju. Posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na e-mail milica.tisma@delhaize.rs

     

    Poslodavac „Agrounija“ DOO Zrenjanin traži mašinskog inženjera za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 069 3549 851.

     

    Poslodavac „Cavon“ DOO Zrenjanin traži 20 izvršilaca na poslovima finansijskog konsaltinga. U obzir dolaze kandidati sa diplomom ekonomskog ili pravnog fakulteta, a mesto rada je Zrenjanin. Radni odnos je na osnovu ugovora o delu. Kontakt sa poslodavcem je na e-mail cavondoo@gmail.com ili na telefon 064 176 58 54.

     

    „M&N gradis“ Ečka zapošljava tri zidara sa dve godine radnog iskustva, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme. Isti poslodavac traži i dva tesara sa godinom dana radnog iskustva. Kontakt sa poslodavcem pozivanjem broja 064 164 64 17.

     

    „AMD-Montage“ DOO Stara Pazova traži 50 zavarivača TIG postupkom, sa minimum tri godine radnog iskustva, kao i 20 cevara – izometričara sa istom dužinom trajanja radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Nemačka.

     

    Hemijsko – prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ traži nastavnika razredne nastave na određeno vreme.

     

    Medicinska škola Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika akušerstva sa negom, na određeno vreme, kao i nastavnika zdravstvene nege, takođe na određeno vreme. Više informacija na telefon 023 533 270.

     

    Osnovna škola „Ivo Lola Ribar“ Sutjeska raspisala je konkurs za izbor direktora na mandatni period od četiri godine.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija