• JAVNI POZIV NEZAPOSLENIMA ZA DODELU SUBVENCIJA

    NOVI BEČEJ – Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje raspisale su zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i Opština Novi Bečej.     Subvencija za samozapošljavanje namenjena je nezaposlenima koji se vode na evidenciji NSZ, a imaju prebivalište na teritoriji opštine Novi Bečej, i imaju završenu obuku za započinjanje sopstvenog posla. Subvencija je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JAVNI POZIV NEZAPOSLENIMA ZA DODELU SUBVENCIJA

    NOVI BEČEJ – Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje raspisale su zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i Opština Novi Bečej.

     

    subvencija

     

    Subvencija za samozapošljavanje namenjena je nezaposlenima koji se vode na evidenciji NSZ, a imaju prebivalište na teritoriji opštine Novi Bečej, i imaju završenu obuku za započinjanje sopstvenog posla. Subvencija je jednokratna, a iznosi 180.000 dinara, odnosno 200.000 u slučaju viškova zaposlenih. Za nezaposlene sa invaliditetom subvencija je najviša i iznosi 220.000 dinara.

     

    Subvencija se dodeljuje za osnivanje radnje, zadruge ili drugog oblika preduzetništva, kao i za osnivanje privrednog društva, ukoliko u njemu osnivač zasniva radni odnos.

     

    Pravo na ovakvu podršku može se ostvariti i udruživanjem više nezaposlenih i u tom slučaju uslovi su nešto drugačiji.

     

    Javni poziv je otvoren do 15. septembra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija